Kahramanmaraş’ta Kredi Kartı Dolandırıcısı Yakalandı
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş’ta 32 Yıl Kesinleşmiş Cezası Bulunan Dolandırıcı Cezaevine Gönderildi
Kahramanmaraş’ta emniyet güçlerinin başarılı operasyonlarına bir yenisi daha eklendi. Siber suçlara yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, sahte banka ve kredi kartı kullanarak maddi çıkar sağladığı belirlenen M.K. isimli şahıs, güvenlik güçlerinin titiz takibi sonucu yakalandı.
Hakkında daha önce açılmış olan 8 ayrı dosyada toplam 32 yıl 16 ay hapis cezası bulunan zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilerek tutuklandı. Şüpheli, cezasını çekmek üzere ceza infaz kurumuna teslim edildi.
Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, dijital ortamda işlenen suçlara karşı mücadelenin aralıksız sürdürüleceği belirtildi. Vatandaşlara ise kart bilgilerini güvenli şekilde saklamaları ve dolandırıcılık girişimlerine karşı dikkatli olmaları yönünde uyarılarda bulunuldu.
İlginizi Çekebilir
Anadolu’nun En Büyük Kitap Fuarında Uluslararası Edebiyat Buluşması
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin 11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı, sekizinci gününde İngiltere, Gürcistan ve Tunus’tan yazarları edebiyatseverlerle buluşturdu. Söyleşide farklı milletlerin edebiyat gelenekleri ve Kahramanmaraş’ın edebiyat iklimi ele alındı.
Kitap Fuarı’nda Klinik Psikolog Mehmet Teber’den Ebeveynlere Önemli Tavsiyeler
Anadolu’nun en büyük kitap fuarı olan 11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı’nda okurlarla buluşan Klinik Psikolog ve Yazar Dr. Mehmet Teber, çocukların duygusal ihtiyaçları, aile-çocuk iletişimi ve sağlıklı gelişim süreçlerine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.
Şair Nurullah Genç, Kitap Fuarı’nda Şiir ve Edebiyatı Anlattı
11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı’nın sekizinci gününde şair Nurullah Genç, KAFUM’da kitapseverlerle buluştu. Şiir ve edebiyat üzerine değerlendirmelerde bulunan Genç, seslendirdiği şiirlerle dinleyicilere duygu dolu anlar yaşattı.
Prof. Dr. Mehmet Şahin, Kitap Fuarı’nda Ortadoğu ve Türk Dış Politikasını Ele Aldı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin 11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı’nın sekizinci gününde okurlarla buluşan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Şahin; Ortadoğu’daki gelişmeler, Türkiye’nin dış politikası ve küresel güç dengelerini değerlendirdi.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Meme Kanserine Karşı Farkındalık Etkinliği
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde gerçekleştirilen farkındalık programında uzman hekimler, meme kanseri taramaları ve erken teşhisin önemi hakkında katılımcılara bilgi verirken tiyatro gösterisiyle de farkındalık mesajları verildi.
Beşir Ayvazoğlu, Büyükşehir’in Kitap Fuarı’nda Edebiyatı Anlattı
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta düzenlenen 11. Uluslararası Kitap Fuarı, yazar ve şair Beşir Ayvazoğlu’nu ağırladı. Ayvazoğlu, edebiyatın düşünce dünyasına katkısı ve kültürel mirasın aktarımındaki rolü üzerine konuştu.