© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş'ta Kılavuzlu Parkı 1 Eylül’de Ziyarete Kapalı Olacak

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş – Elbistan Enerji İletim Hattı kapsamında Kılavuzlu bölgesinde gerçekleştirilecek çalışmalar nedeniyle Kılavuzlu Parkı’nın 1 Eylül Salı günü gün boyunca vatandaşların ziyaretine kapalı olacağını duyurdu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş – Elbistan Enerji İletim Hattı kapsamında Kılavuzlu bölgesinde gerçekleştirilecek çalışmalar nedeniyle Kılavuzlu Parkı’nın 1 Eylül Salı günü gün boyunca vatandaşların ziyaretine kapalı olacağını duyurdu.

TEİAŞ 12. Bölge Müdürlüğü tarafından yürütülecek çalışmalar sırasında park alanında gerekli güvenlik tedbirleri alınacak. Büyükşehir Belediyesi, Kılavuzlu Parkı’nı kullanmayı planlayan vatandaşlardan 1 Eylül Salı günü boyunca parka giriş yapmamalarını istedi.

Açıklamada, vatandaşların çalışma süresince dikkatli ve tedbirli olmalarının önemine vurgu yapıldı. Enerji iletim hattı kapsamında gerçekleştirilecek çalışmalar nedeniyle uygulanan geçici kapatmanın, vatandaşların can güvenliğinin korunmasına yönelik olduğu belirtilirken, vatandaşların yapılan uyarıları dikkate almaları istendi.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Beyaz Baston Günü’ne Özel Buluşma

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 15 Ekim Dünya Beyaz Baston Görme Engelliler ve Güvenlik Günü’nde görme engelli vatandaşları Kahramanmaraş Kalesi’nde ağırladı. Programda, Büyükşehir’in “Bir Başka Orkestra” topluluğu müzik dinletisi sunarken, katılımcılara ise beyaz baston hediye edildi.

Kahramanmaraş'ta Suçlulara Geçit Yok: Firari Hükümlü ve Uyuşturucu Tacirleri Yakalandı

Kahramanmaraş'ta polisin düzenlediği operasyonlarda 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan hırsızlık firarisi ile uyuşturucu ticareti yapan 2 şüpheli tutuklandı.

Kahramanmaraş’ta Okulda Zehirlenme Şüphesi: Öğrenciler Tedavi Altında

Kahramanmaraş Nurhak’ta 18 öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye götürüldü. Olayla ilgili yetkililer tarafından soruşturma başlatıldı.

Selahattin Karakoç İki Yeni Kitabıyla Kahramanmaraşlı Okurlarının Karşısına Çıkacak

Gazeteci-Yazar Selahattin Karakoç, şiir, öykü ve roman eserleriyle 16-17 Ekim tarihlerinde hemşerileriyle bir araya gelecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir’in Kahraman Kadın Üreticiler Pazarı İçin İlk Adım Atıldı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin kadın üreticilere yönelik hayata geçirdiği Kahraman Kadın Üreticiler Pazarı için başvuruların ardından ilk toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda, pazarda yer alacak kadın üreticilere projenin işleyişi, şartları ve sağlayacağı imkânlar hakkında bilgi verildi.

AK Parti Kahramanmaraş Heyetinden İçişleri Bakanı Çiftçi’ye Ziyaret

66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri, İl Başkanı ve belediye başkanlarıyla başkentte İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi’yi ziyaret eden Başkan Görgel, “Merkezi idaremiz, milletvekillerimiz, il ve ilçe teşkilatlarımız ve belediyelerimizle iş birliği içerisinde hareket ederek şehrimizi daha dirençli ve güçlü bir geleceğe taşımaya devam edeceğiz” dedi.

TÜM HABERLER