© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş'ta Kamu Mallarını Çalan Çeteye Büyük Operasyon!

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde, kamu mallarını çalarak satan bir çeteye yönelik geniş çaplı bir operasyon düzenlendi.

Türkoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü, Azerbaycan-Türkiye Geçici Barınma Merkezi'nde yaşanan usulsüzlüklerle ilgili aldığı ihbarlar üzerine, İl Emniyet Müdürlüğü ile ortak bir çalışma başlattı.

Operasyon kapsamında yapılan baskınlarda, çetenin elinde bulunan 2 ruhsatsız tabanca, 1 ruhsatsız av tüfeği ve bu silahlara ait mühimmat ele geçirildi. Ayrıca 1.500.000 TL değerinde konteyner, elektronik eşyalar, gıda ve yaşam malzemeleri de bulunarak emniyet güçleri tarafından el konuldu.

Operasyon sırasında gözaltına alınan sekiz şüpheliden dördü tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer dört kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Türkoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü, bu operasyonun sadece bir başlangıç olduğunu ve kamu güvenliğini tehdit eden suç örgütlerine karşı mücadelenin kararlılıkla süreceğini belirtti.

İlginizi Çekebilir

Elbistan Kırsalında Ulaşımı Rahatlatacak Yeni Köprünün Temeli Atıldı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Geçit Mahallesi’nde yaklaşık 51 yıldır hizmet veren mevcut köprünün yerine 15 Milyon TL yatırımla yeni köprü inşa ediyor. 15 metre genişliğinde ve 63 metre uzunluğunda olacak 7 ayaklı köprünün temel inşasına başlandı.

Başkan Görgel; “İstiklalspor, Şehrimizin Ortak Heyecanını Taşıyan Marka”

Kahramanmaraş İstiklalspor’un yönetim ve futbolcularını tesislerde ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “İstiklalspor, şehrimizin ortak heyecanını, umudunu ve aidiyet duygusunu taşıyan çok kıymetli bir marka. Yeni sezonun kulübümüz, futbolcularımız ve taraftarlarımız için hayırlı olmasını diliyorum. Kahramanmaraş İstiklalspor’a gönülden başarılar temenni ediyorum” dedi. 

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan Hocazade ve Gariplik Mezarlıklarında Bakım Mesaisi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’daki Hocazade ve Gariplik mezarlıklarında bakım, onarım, temizlik ve çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalarla mezarlıkların daha düzenli ve bakımlı hale getirilerek vatandaşların kabir ziyaretlerini huzurlu bir ortamda gerçekleştirmesi hedefleniyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den KPSS Adaylarına Ücretsiz Ulaşım Desteği

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 6 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek KPSS’ye girecek adaylara ücretsiz ulaşım desteği sağlayacak. Adaylar, sınav giriş belgelerini göstererek Büyükşehir Belediyesine ait toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanabilecek.

Başkan Görgel, Judo Dünya Şampiyonu Zeynep Sude’yi Misafir Etti

İsveç’te gerçekleştirilen 2026 Judown Judo Dünya Şampiyonası’nda altın madalya kazanan milli sporcu Zeynep Sude Bilginer’i makamında ağırlayan Başkan Görgel, “Zeynep Sude’nin uluslararası arenada gösterdiği üstün performans ve elde ettiği dünya şampiyonluğu, Kahramanmaraş’ımız ve ülkemiz adına hepimizi gururlandırdı. Zeynep Sude’yi, ailesini ve antrenörlerini bir kez daha gönülden tebrik ediyorum. Dünya şampiyonluğumuz hayırlı olsun” dedi.

Kahramanmaraş’ta Bir Cadde Daha Yenileniyor: KASKİ Çalışmalara Devam Ediyor

KASKİ, Kahramanmaraş Sümer Mahallesi İlahiyat Caddesi’nde altyapı yenileme çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalarla kalıcı çözümler hedefleniyor.

TÜM HABERLER