© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş’ta Kaçakçılık ve Uyuşturucu Operasyonu: Binlerce Ürün Ele Geçirildi

Kahramanmaraş’ta suç örgütlerine operasyon. Binlerce kaçak ürün ve uyuşturucu hap ele geçirildi.

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda çok sayıda kaçak elektronik ürün ile uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyon sonrası bir kişi tutuklandı.

Kentte huzur ve güvenliğin sağlanması amacıyla çalışmalarını sürdüren emniyet ekipleri, narkotik ve kaçakçılıkla mücadele kapsamında farklı tarihlerde iki ayrı operasyon gerçekleştirdi.

Uyuşturucu Operasyonu

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 11 Mart tarihinde belirlenen adreslerde arama yaptı. Yapılan operasyonlarda 88 adet sentetik ecza hap ele geçirilirken olayla bağlantılı şüpheliler gözaltına alındı.

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaçak Elektronik Ürünlere El Konuldu

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ise 10 Mart’ta yürüttükleri çalışmalar sonucunda kaçak ürün ticareti yaptığı tespit edilen şüphelilere operasyon düzenledi.

Operasyonda çok sayıda kaçak elektronik eşya ve ruhsatsız silah ele geçirildi. Ele geçirilen ürünler arasında 50 akıllı telefon, yüzlerce şarj kablosu ve adaptör ile bluetooth kulaklıklar yer aldı.

Şüpheliler Adliyeye Sevk Edildi

Operasyonlar kapsamında yakalanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Mahkeme tarafından bir kişi tutuklanarak cezaevine gönderilirken iki kişi hakkında adli işlem yapıldı.

Emniyet yetkilileri, vatandaşların huzur ve güvenliği için uyuşturucu ve kaçakçılıkla mücadele çalışmalarının aralıksız sürdürüleceğini bildirdi.

İlginizi Çekebilir

Başkan Akpınar 92. Mahalle Toplantısında Kabasakal’ın Sorunlarını Dinledi

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, haftalık mahalle toplantıları kapsamında 92. buluşmasını Kabasakal Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda vatandaşların talep, öneri ve ihtiyaçları yerinde dinlendi.

SOGEM’in Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı Başlıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sosyal Girişimcilik Merkezi (SOGEM), dernek, vakıf ve spor kulüplerine yönelik “Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı” eğitimi programı düzenliyor. Programa başvurular çevrimiçi yapılabiliyor. 

Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan’da Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Kazanım Tesisi Kuruyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Elbistan’a Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Dönüşüm Tesisi kazandırılıyor. Yaklaşık 100 Milyonluk yatırımın yüzde 90’ı hibe olacak.

Başkan Görgel: “Kahramanmaraş Mutfağı Nesilden Nesile Aktarılan Eşsiz Bir Miras”

Türk Mutfağı Haftası etkinliğinde konuşan Başkan Fırat Görgel, “Kahramanmaraş, toprağında bereketi, mutfağında kültürü, sofrasında kardeşliği yaşatan kadim bir şehir. Kahramanmaraş'ı gastronomi turizminde de daha güçlü bir noktaya taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizin tarihi izlerini taşıyan, tamamen şehrimizin ürünlerinden oluşan 600’ü aşkın reçetenin olduğu yemek kitabı hazırlıyoruz” dedi.

Kahramanmaraş’ta 8 Günlük Acı Bekleyiş Sona Erdi! Nehirde Kaybolan Vatandaşın Cansız Bedeni Bulundu

Kahramanmaraş Onikişubat'ta balık tutarken Ceyhan Nehri'ne düşen 62 yaşındaki S.A.'nın 8 gün süren arama sonrası cansız bedenine ulaşıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan Pınarbaşı Caddesi’nde Kesintisiz Asfalt Mesaisi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın en önemli ulaşım arterlerinden Pınarbaşı Caddesi’nde asfalt serimini kesintisiz sürdürüyor.

TÜM HABERLER