Kahramanmaraş'ta Kaçak Avlanan 3 Kişiye Ceza Kesildi!
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Elbistan Şefliği ve Nurhak ilçe Jandarma Karakol Komutanlığı tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen av koruma kontrol faaliyetleri sonucunda 3 kişi hakkında tutanak tutuldu.
Ekipler tarafından yapılan kontrollerde 5 adet Kınalı Keklik, 7 adet avda kullanılan keklik kafesi, 6 adet ip tuzak ve bir adet tek kırma av tüfeği ele geçirildi. Tek kırma av tüfeği ise Nurhak ilçe Jandarma Komutanlığı'na teslim edildi.
Aynı zamanda, Kahramanmaraş Elbistan Şefliği tarafından İl Jandarma Çevre Koruma Tim Komutanları ile birlikte Ekinözü D.A'da yapılan av koruma kontrol faaliyetlerinde de 3 şahsa tutanak tanzim edildi. Bu tür operasyonlar, doğal yaşamı koruma ve avlanma kurallarına uymayan faaliyetleri engelleme amacıyla düzenlenmektedir. Bu kontrollerle, yasa dışı avlanma ve doğal yaşamın korunması konusundaki hassasiyet vurgulanmaktadır.
İlginizi Çekebilir
Onikişubat Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım seferberliğini sürdürüyor
Onikişubat Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de ulaşım ve üstyapı altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Kahramanmaraş'taki Okul Saldırganının Anne Babası Hakim Karşısına Çıkacak
Kahramanmaraş'ta Ayser Çalık Ortaokulu'nda 9 öğrenci ve 1 öğretmenin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edilirken, sanıklar hakkında yargılama süreci resmen başladı.
Kahramanmaraş'ta Karamaraş Caddesi Yenileniyor! KASKİ'den Geleceğe Yatırım
KASKİ, Kahramanmaraş Bağlarbaşı Mahallesi Karamaraş Caddesi'nde altyapıyı yeniliyor. Modern ve dayanıklı altyapı için çalışmalar sürüyor.
Kahramanmaraş'ta Maganda Kurşunu Davasında Karar! Sanık Tahliye Edildi, Aile Tepkili
Kahramanmaraş Ekinözü'nde maganda kurşunuyla ölen Durdu Tatar davasında sanığa 3 yıl 10 ay hapis verildi. Mahkeme tahliye kararı aldı.
4 Kişi Geldi, Kanlı Saldırı Gerçekleşti! Kahramanmaraş'ta Şok Olay
Kahramanmaraş'ta evine gelen 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan 27 yaşındaki genç ağır yaralandı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
Milletvekili Karakoç'tan NATO Zirvesi Mesajı: "Türkiye İçin Yeni Stratejik Dönem Başladı"
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç, NATO Ankara Zirvesi'nin Türkiye'nin savunma sanayii, CAATSA yaptırımları, F-35 programı ve stratejik özerklik hedefleri açısından yeni fırsatlar sunduğunu belirterek, sürecin dikkatle değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.