© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş'ta İnsan Ticareti ve Fuhuş Çetesine Jandarma Darbesi

Kahramanmaraş’ta insan ticareti ve fuhuş operasyonu düzenlendi. Masaj salonları hedef alındı, 14 şüpheli gözaltına alındı

Kahramanmaraş’ta organize suçlara yönelik yürütülen soruşturma kapsamında jandarma ekipleri geniş çaplı bir operasyona imza attı. Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen çalışmalarda, suç örgütü kurarak insan ticareti ve fuhuş faaliyetleri yürüttüğü değerlendirilen şüpheliler hedef alındı.

6 Ocak 2026 tarihinde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda, masaj salonu görünümü altında faaliyet gösterdiği belirlenen 4 iş yeri ile şüphelilere ait 7 ayrı adrese adli arama düzenlendi. Yapılan aramalarda ruhsatsız silahlar, çok sayıda fişek, uyuşturucu maddeler ve dijital materyaller ele geçirildi.

Operasyon kapsamında 14 kişi gözaltına alınırken, firari durumda bulunan 2 şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi. Ele geçirilen materyallerin incelenmesine başlanırken, soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiği bildirildi.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç'tan Sevindiren Haber: Hastaneden Çıktı!

Afşin'de geçirdiği trafik kazası sonrası Bilkent Şehir Hastanesi'nde omurga ameliyatı olan MHP Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç taburcu edildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Asfalt Mesaisini Yeni Haftada 19 Farklı Noktada Sürdürecek

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, asfalt seferberliğini yeni haftada da sürdürecek. 19 – 25 Ekim tarihleri arasında şehir merkezinde 19 farklı noktada asfalt serimi yapılacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir’in Sultanları, Evinde Antepia’ya Şans Tanımadı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Spor Kadın Voleybol Takımı, Türkiye Voleybol Federasyonu Uzman Posta Kadınlar 2. Ligi 15. Grup’un beşinci haftasında sahasında Antepia Spor Kulübü’nü 3 – 0’lık net bir skorla mağlup ederek grupta üçüncü sıraya yerleşti.

Anadolu’nun En Büyük Kitap Fuarı, Öğrencilerle Şenleniyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen 11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı, şehrin farklı noktalarında öğrenim gören öğrencilerin yoğun katılımıyla devam ediyor. İhtiyaç duydukları eserleri fuarda bulabilen öğrenciler, kitap dolu alanda farklı dünyalarla buluşuyor.

Fulya Öztürk ve Türker Akıncı Anadolu’nun En Büyük Kitap Fuarında Konuşacak

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği 11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı’nda Türkiye’nin en önemli iki gazetecisi “Algılar ve Türkiye Gerçeği” adlı söyleşide Kahramanmaraşlı vatandaşlarla bir araya gelecek. 21 Ekim Çarşamba günü saat 16.00’da başlayacak programa tüm vatandaşlar davet edildi.

“Gel ve Fark Et” Temalı Kitap Fuarı Salı Günü Dolu Dolu Geçecek

Kahramanmara Büyükşehir Belediyesinin 11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı’nda 20 Ekim Salı günü Nedim Şener, İhsan Süreyya Sırma, Mehmet Cemil ve Mehmet Akpınar edebiyatseverlerle bir araya gelecek.

TÜM HABERLER