Kahramanmaraş'ta İhbar Üzerine Evin Kapısı Açıldı, Yaşlı Adam Ölü Bulundu
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesinde, yakınlarının haber alamadığı bir yaşlı adam evinde ölü bulundu. Olay, Duraklı Mahallesi’nde yer alan tek katlı bir evde gerçekleşti.
Edinilen bilgilere göre, yaşlı adamdan haber alamayan yakınları, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, evin dış kapısının açılmaması nedeniyle itfaiye ekiplerinden yardım talep etti. İtfaiye ekipleri, kapıyı açarak içeri girdiğinde, yaşlı adamın hareketsiz bedeniyle karşılaştı.
Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, yaşlı adamın hayatını kaybettiği belirlendi. Ölüm nedeni ile ilgili kesin bir bilgi verilmezken, yaşlı adamın cesedi otopsi için hastane morguna kaldırıldı. Polis, olayla ilgili geniş kapsamlı bir soruşturma başlattı.
İlginizi Çekebilir
Başkan Görgel, Elif Ana’yı Anma Programına Katıldı
Başkan Fırat Görgel, Alevi – Bektaşi inancında barışın, hoşgörünün ve yardımseverliğin sembolü olarak kabul edilen Elif Ana’nın vefatının 35’inci yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen anma programına katıldı. Görgel, “Bu bölgede yaşamış, sevgisi, şefkati ve merhametiyle sınırları aşmış Elif Ana’nın bu mirası bizim için önemli bir yol haritasıdır. Elif Ana’yı hakka yürüyüşünün 35. yıldönümünde bir kez daha rahmetle anıyorum” dedi.
Yenişehirlioğlu’ndan Hayata ve İnsana Dair Sohbet
11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı’nda okurlarıyla bir araya gelen AK Parti Grup Başkanvekili ve yazar Bahadır Yenişehirlioğlu, “Bu topraklardan birbirinden değerli edebiyatçılar, yazarlar, felsefeciler çıkmış. O yüzden bu şehre UNESCO Edebiyat Şehri ünvanı verilmesi gerçekten çok önemli” dedi.
Erol Erdoğan’dan Kitap Fuarı’nda Yazma ve Okuma Üzerine Söyleşi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği 11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı’nın onuncu ve son gününde yazar ve düşünce insanı Erol Erdoğan, söyleşi etkinliğinde yazma ve okumanın önemine değindi.
Reyhan Çınar; “Dil, Millî Birliğin Temel Taşlarından Biridir”
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin 11. Uluslararası Kitap Fuarı’nın onuncu gününde Türkolog Yazar Reyhan Çınar okurlarla buluştu. Türkçenin doğru ve estetik kullanımına ilişkin katılımcılarla interaktif şekilde söyleşi etkinliğinde buluşan Çınar, dilin inceliklerini, kelimelerin ifade gücünü ve etkili hitabetin önemini örneklerle ele aldı.
Şermin Yaşar, Kitap Fuarı’nda Okurlarıyla Buluştu
Anadolu’nun en büyük kitap fuarının son gününde çocuk edebiyatının sevilen yazarlarından Şermin Yaşar, KAFUM’da kitaplarını okurları için imzaladı.
Kahramanmaraş Büyükşehir’in Kitap Fuarı Dokuzuncu Gününde de Ziyaretçi Akınına Uğradı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin “Gel ve Fark Et” temasıyla düzenlediği 11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı, dokuzuncu gününde de on binlerce kitapseveri ağırladı. Hafta sonunu fırsat bilen 7’den 70’e vatandaşlar, KAFUM’da kitapların büyülü dünyasında buluştu.