Kahramanmaraş’ta gece yarısı kaza: Genç sürücü yaşamını yitirdi
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş’ta otomobil ile motosiklet çarpıştı. Kazada 18 yaşındaki motosiklet sürücüsü E.K. hayatını kaybederken, 1 kişi ağır yaralandı. Soruşturma başlatıldı.
Kahramanmaraş’ın İstasyon Mahallesi’nde otomobil ile motosikletin karıştığı trafik kazasında 18 yaşındaki motosiklet sürücüsü E.K. hayatını kaybetti. Kazada motosiklette bulunan A.T. ise ağır yaralandı.
Stadyum Caddesi’nde can pazarı
Edinilen bilgilere göre kaza, gece saatlerinde Stadyum Caddesi üzerinde meydana geldi. G.H. yönetimindeki otomobil, Arsan Kavşağı istikametine doğru seyir halindeyken arkadan gelen E.K.’nin kullandığı 16 ARM 785 plakalı motosiklet otomobile çarptı.
Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü E.K. ve beraberindeki yolcu A.T. yaralandı. İhbar üzerine kısa sürede bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi.
Hastanede hayatını kaybetti
İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, daha sonra ambulanslarla hastaneye götürüldü. Tedavi altına alınan 18 yaşındaki E.K.’nin sağlık durumu ağırlaştı.
Doktorların tüm çabasına rağmen genç sürücü kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazada yaralanan A.T.’nin ise ağır yaralı olarak hastanedeki tedavisinin sürdüğü belirtildi.
Öte yandan kazanın nedenine ve oluş şekline ilişkin soruşturma başlatıldığı bildirildi.
İlginizi Çekebilir
KAMEK’te Güz Dönemi Kurslarına Başvurular Başladı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Meslek Edindirme ve Sanat Eğitimi Kursları’nda (KAMEK) güz dönemi başvuruları başladı. 30 farklı branşta ücretsiz olarak düzenlenecek eğitimlere başvurular Büyükşehir Belediyesi ve KAMEK’in internet adresi üzerinden çevrimiçi şekilde yapılabiliyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan’da Sıcak Asfalt Yatırımlarını Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’da yaklaşık 2 kilometre uzunluğundaki Hulusi Efendi Bulvarı’nı geliş ve gidiş istikametini sıcak asfaltla baştan sona yeniliyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Basketbolun Yıldızlarını Aynı Potada Buluşturdu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Spor Vadisi’nde 10 – 15 yaş aralığındaki gençlere yönelik ödüllü 3x3 Sokak Basketbolu Turnuvası düzenledi. Kıyasıya mücadelelerin ve centilmenliğin sahaya yansıtıldığı etkinlikte sporcular dereceye girebilmek adına kıyasıya mücadele etti.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Yeni Haftada 18 Farklı Noktada Asfalt Serimi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, asfalt mesaisini yeni haftada da 18 farklı noktada sürdürmeye devam edecek. Dulkadiroğlu ve Onikişubat’ta sokak, cadde ve bulvarlar sıcak asfaltla yenilenerek ulaşım standardı iyileştirilecek.
Kahramanmaraş Kültür Yolu Festivali Sona Erdi: Finalde Müzik, Sergi ve Bakırcılık Buluştu
Kahramanmaraş Kültür Yolu Festivali 20 Eylül’de sona erdi. Finalde 66 kişilik Maarif Orkestrası konser verdi, sergiler ve bakır atölyesi ilgi gördü.
Kahramanmaraş’ta Saldırının Yaşandığı Okul İçin Yeni Karar: Artık Okul Olmayacak
Kahramanmaraş’ta 15 Nisan’daki saldırının ardından kapatılan Ayser Çalık Ortaokulu binası, Valilik kararıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olacak.