© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş'ta Çocuklar İçin Sihirli İllüzyon Gösterisi Sahneye Çıkıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 3 Kasım Pazar günü Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde “Magic İllüzyon Show” adlı heyecan dolu çocuk tiyatrosunu sahneye koyuyor. Gösteri, saat 13.00 ve 15.00’da iki seans halinde gerçekleştirilecek. Tüm çocuklar bu büyülü dünyaya davetli!

Sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde kültür ve sanat etkinliklerini aralıksız sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, çocukların kişisel gelişimlerine ve sosyalleşmelerine katkı sağlamak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenliyor. Şehir merkezi ve ilçelerde gerçekleştirilen bu etkinliklerin bir parçası olarak, “Magic İllüzyon Show” minik tiyatroseverlerle buluşacak.

Gösteri, kahkahalarla dolu bir eğlence sunarken, aynı zamanda çocukların hayal gücünü zenginleştirecek. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, bu ücretsiz gösteriye tüm çocuklar katılabilir. Kaçırmayın, “Magic İllüzyon Show” ile eğlenceli anlar yaşamak için Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde buluşalım!

İlginizi Çekebilir

Başkan Akpınar 92. Mahalle Toplantısında Kabasakal’ın Sorunlarını Dinledi

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, haftalık mahalle toplantıları kapsamında 92. buluşmasını Kabasakal Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda vatandaşların talep, öneri ve ihtiyaçları yerinde dinlendi.

SOGEM’in Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı Başlıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sosyal Girişimcilik Merkezi (SOGEM), dernek, vakıf ve spor kulüplerine yönelik “Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı” eğitimi programı düzenliyor. Programa başvurular çevrimiçi yapılabiliyor. 

Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan’da Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Kazanım Tesisi Kuruyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Elbistan’a Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Dönüşüm Tesisi kazandırılıyor. Yaklaşık 100 Milyonluk yatırımın yüzde 90’ı hibe olacak.

Başkan Görgel: “Kahramanmaraş Mutfağı Nesilden Nesile Aktarılan Eşsiz Bir Miras”

Türk Mutfağı Haftası etkinliğinde konuşan Başkan Fırat Görgel, “Kahramanmaraş, toprağında bereketi, mutfağında kültürü, sofrasında kardeşliği yaşatan kadim bir şehir. Kahramanmaraş'ı gastronomi turizminde de daha güçlü bir noktaya taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizin tarihi izlerini taşıyan, tamamen şehrimizin ürünlerinden oluşan 600’ü aşkın reçetenin olduğu yemek kitabı hazırlıyoruz” dedi.

Kahramanmaraş’ta 8 Günlük Acı Bekleyiş Sona Erdi! Nehirde Kaybolan Vatandaşın Cansız Bedeni Bulundu

Kahramanmaraş Onikişubat'ta balık tutarken Ceyhan Nehri'ne düşen 62 yaşındaki S.A.'nın 8 gün süren arama sonrası cansız bedenine ulaşıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan Pınarbaşı Caddesi’nde Kesintisiz Asfalt Mesaisi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın en önemli ulaşım arterlerinden Pınarbaşı Caddesi’nde asfalt serimini kesintisiz sürdürüyor.

TÜM HABERLER