© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş'ta Çocuklar İçin Eğlence Zamanı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 2025 kültür sanat sezonunu, çocuklar için hazırlanan “Bu Köy Başka Köy” adlı tiyatro oyunuyla açıyor. Etkinlik, 5 Ocak Pazar günü Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde sahnelenecek ve tüm çocuklar ile aileler bu keyifli deneyime davet ediliyor.

Oyun, çocuklara hem eğlenceli hem de öğretici anlar sunmayı hedefliyor. Gösterim, iki seans halinde gerçekleştirilecek:

Her iki seans da ücretsiz olarak izlenebilecek ve tüm yaş gruplarından çocuklar bu etkinliğe katılabilecek.

Kültür-Sanat Coşkusu 2025’te de Sürüyor

2024 yılında düzenlenen Geleneksel Ağustos Fuarı, 9. Uluslararası Kitap Fuarı ve çeşitli kültür-sanat etkinlikleriyle büyük ilgi gören Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 2025 yılına da dolu dolu bir programla başlıyor.

Çocuklar için hazırlanan bu tiyatro oyunu, yıl boyunca düzenlenecek diğer kültür-sanat etkinliklerinin başlangıcını temsil ediyor. Büyükşehir Belediyesi, şehirde kültür ve sanatı her yaştan bireyin hayatına dahil etmek için çalışmalarına devam ediyor.

Minik izleyiciler ve aileler, bu özel etkinlikte buluşmaya davetlidir!

İlginizi Çekebilir

Onikişubat Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım seferberliğini sürdürüyor

Onikişubat Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de ulaşım ve üstyapı altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kahramanmaraş'taki Okul Saldırganının Anne Babası Hakim Karşısına Çıkacak

Kahramanmaraş'ta Ayser Çalık Ortaokulu'nda 9 öğrenci ve 1 öğretmenin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edilirken, sanıklar hakkında yargılama süreci resmen başladı.

Kahramanmaraş'ta Karamaraş Caddesi Yenileniyor! KASKİ'den Geleceğe Yatırım

KASKİ, Kahramanmaraş Bağlarbaşı Mahallesi Karamaraş Caddesi'nde altyapıyı yeniliyor. Modern ve dayanıklı altyapı için çalışmalar sürüyor.

Kahramanmaraş'ta Maganda Kurşunu Davasında Karar! Sanık Tahliye Edildi, Aile Tepkili

Kahramanmaraş Ekinözü'nde maganda kurşunuyla ölen Durdu Tatar davasında sanığa 3 yıl 10 ay hapis verildi. Mahkeme tahliye kararı aldı.

4 Kişi Geldi, Kanlı Saldırı Gerçekleşti! Kahramanmaraş'ta Şok Olay

Kahramanmaraş'ta evine gelen 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan 27 yaşındaki genç ağır yaralandı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Milletvekili Karakoç'tan NATO Zirvesi Mesajı: "Türkiye İçin Yeni Stratejik Dönem Başladı"

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç, NATO Ankara Zirvesi'nin Türkiye'nin savunma sanayii, CAATSA yaptırımları, F-35 programı ve stratejik özerklik hedefleri açısından yeni fırsatlar sunduğunu belirterek, sürecin dikkatle değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

TÜM HABERLER