Kahramanmaraş'ta 'Çobantepe İmran Kılıç Sosyal Tesisleri'nin Açılışı Gerçekleştirildi
GÜNDEMKahramanmaraş Türkoğlu Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan "Çobantepe İmran Kılıç Sosyal Tesisleri’’ açılış töreni gerçekleştirildi.
Her mahalleye bir sosyal tesis yapan Türkoğlu Belediyesi, yedi ay önce vefat eden AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili merhum İmran Kılıç’ın adını Çobantepe mahallesine yaptığı sosyal tesise verdi.
Türkoğlu Belediyesinin Çobantepe Mahallesine kazandırdığı Sosyal Tesisin içesinde Bay-Bayan Taziye evi, Millet Konağı, Sağlık Ocağı, Tam Aydınlatmalı Halı Saha, Yürüyüş Yolu ve Oyun Grupları yanında kamelyalar bulunmaktadır.
Açılış törenine; AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, AK Parti İlçe Başkanı Feyzettin Okumuş, MHP İlçe Başkanı Cevdet Kuybu, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve vatandaşlar katıldılar.
Programda konuşan AK Parti Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, “İmran Hocam bize her zaman örnek teşkil eden, bize abilik yapan her fırsatta bilgisini ve birikimini meclisin içerisinde hem diğer milletvekillerimizle hem de bizlerle paylaşan çok kıymetli bir büyüğümüzdü.
Osman Başkanımıza böyle bir hizmeti mahallemize kazandırdığı için çok teşekkür ediyorum. Bu ince ve güzel bir düşünce, bu ahde vefa örneği o yüzden başkanımızı tebrik ediyorum. Aynı zamanda bu tesisin yapılması içinde emek veren, buraya destek sağlayan iş adamlarımıza da ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”dedi.
İlginizi Çekebilir
SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.
SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor
SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.
SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi
SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.
Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.
Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.
Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik
Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.