© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş'ta Bir Haftada 55 Tutuklama!

Kahramanmaraş’ta Polis Ekiplerinden Geniş Çaplı Güvenlik Operasyonu: 55 Kişi Tutuklandı.

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü, suç ve suçlularla mücadelede kararlılığını bir kez daha ortaya koydu. Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 28 Nisan – 5 Mayıs 2025 tarihleri arasında il genelinde düzenlenen geniş kapsamlı denetim ve operasyonlarda çok sayıda aranan şahıs ve suç unsuru ele geçirildi.

Yapılan çalışmalar neticesinde, haklarında çeşitli suçlardan arama kararı bulunan 82 kişi gözaltına alındı. Uyuşturucu madde ticareti yaptığı belirlenen 4 şüpheliyle birlikte, ev ve iş yerlerinde hırsızlık olaylarına karıştığı tespit edilen 13 kişi de yakalandı. Toplamda adliyeye sevk edilen 99 kişiden 55’i tutuklandı.

Uyuşturucuya Ağır Darbe
Operasyonlarda yapılan aramalarda 1 kilo 61 gram eroin, 361 gram esrar, 289,57 gram metamfetamin, 118,71 gram bonzai, 46 gram bonzai hammaddesi ve 430 adet sentetik ecza ele geçirildi. Ele geçirilen maddelerin yanı sıra suç unsuru olarak 5 adet ruhsatsız tabanca ile 7 adet ruhsatsız av tüfeğine de el konuldu.

Trafikte de Sıkı Denetim
Güvenlik uygulamaları yalnızca suçla sınırlı kalmadı; trafik güvenliğine yönelik denetimler de artırıldı. Trafikte yüksek sesle müzik dinleyen 123 sürücüye ve abartı egzoz kullanan 97 araca işlem yapıldı. Ayrıca ehliyetsiz araç kullandığı tespit edilen 498 sürücü trafikten men edildi.

İlginizi Çekebilir

Onikişubat Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım seferberliğini sürdürüyor

Onikişubat Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de ulaşım ve üstyapı altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kahramanmaraş'taki Okul Saldırganının Anne Babası Hakim Karşısına Çıkacak

Kahramanmaraş'ta Ayser Çalık Ortaokulu'nda 9 öğrenci ve 1 öğretmenin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edilirken, sanıklar hakkında yargılama süreci resmen başladı.

Kahramanmaraş'ta Karamaraş Caddesi Yenileniyor! KASKİ'den Geleceğe Yatırım

KASKİ, Kahramanmaraş Bağlarbaşı Mahallesi Karamaraş Caddesi'nde altyapıyı yeniliyor. Modern ve dayanıklı altyapı için çalışmalar sürüyor.

Kahramanmaraş'ta Maganda Kurşunu Davasında Karar! Sanık Tahliye Edildi, Aile Tepkili

Kahramanmaraş Ekinözü'nde maganda kurşunuyla ölen Durdu Tatar davasında sanığa 3 yıl 10 ay hapis verildi. Mahkeme tahliye kararı aldı.

4 Kişi Geldi, Kanlı Saldırı Gerçekleşti! Kahramanmaraş'ta Şok Olay

Kahramanmaraş'ta evine gelen 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan 27 yaşındaki genç ağır yaralandı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Milletvekili Karakoç'tan NATO Zirvesi Mesajı: "Türkiye İçin Yeni Stratejik Dönem Başladı"

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç, NATO Ankara Zirvesi'nin Türkiye'nin savunma sanayii, CAATSA yaptırımları, F-35 programı ve stratejik özerklik hedefleri açısından yeni fırsatlar sunduğunu belirterek, sürecin dikkatle değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

TÜM HABERLER