Kahramanmaraş’ta Bir Haftada 100 Kişi Gözaltına Alındı: 60 Tutuklama
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş’ta Huzur Operasyonları: Ruhsatsız Silahlar ve Binlerce Sentetik Ecza Ele Geçirildi
Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü, suç ve suçlularla mücadele kapsamında 7-14 Nisan 2025 tarihleri arasında gerçekleştirdiği geniş çaplı operasyonlarla dikkat çekti. İl genelinde yürütülen çalışmalarda toplam 100 kişi gözaltına alındı.
Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde düzenlenen operasyonlarda, çeşitli suçlardan aranan 74 kişi, uyuşturucu madde ticareti yaptığı belirlenen 5 kişi ve hırsızlık olaylarına karıştığı tespit edilen 21 kişi adli mercilere sevk edildi. Bu kişilerden 60’ı çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Operasyonlarda çok sayıda suç unsuru da ele geçirildi. Emniyet birimleri tarafından yapılan aramalarda; 1,64 gram esrar, 23,09 gram metamfetamin, 134,97 gram bonzai, 9,09 gram bonzai hammaddesi, 2,87 gram skunk, 1,89 gram eroin, 2.013 adet sentetik ecza, 13 ruhsatsız tabanca, 7 ruhsatsız av tüfeği ile 8.255 paket kaçak sigara ve içi doldurulmuş makaron bulundu.
Ayrıca, trafik ekipleri de şehirdeki huzur ve güven ortamını sağlamak adına denetimlerini sürdürdü. Bu kapsamda, yüksek sesle müzik dinleyen 85 araca, abartı egzoz nedeniyle 61 araca ve ehliyetsiz araç kullanan 410 sürücüye idari işlem uygulandı.
İlginizi Çekebilir
Onikişubat Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım seferberliğini sürdürüyor
Onikişubat Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de ulaşım ve üstyapı altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Kahramanmaraş'taki Okul Saldırganının Anne Babası Hakim Karşısına Çıkacak
Kahramanmaraş'ta Ayser Çalık Ortaokulu'nda 9 öğrenci ve 1 öğretmenin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edilirken, sanıklar hakkında yargılama süreci resmen başladı.
Kahramanmaraş'ta Karamaraş Caddesi Yenileniyor! KASKİ'den Geleceğe Yatırım
KASKİ, Kahramanmaraş Bağlarbaşı Mahallesi Karamaraş Caddesi'nde altyapıyı yeniliyor. Modern ve dayanıklı altyapı için çalışmalar sürüyor.
Kahramanmaraş'ta Maganda Kurşunu Davasında Karar! Sanık Tahliye Edildi, Aile Tepkili
Kahramanmaraş Ekinözü'nde maganda kurşunuyla ölen Durdu Tatar davasında sanığa 3 yıl 10 ay hapis verildi. Mahkeme tahliye kararı aldı.
4 Kişi Geldi, Kanlı Saldırı Gerçekleşti! Kahramanmaraş'ta Şok Olay
Kahramanmaraş'ta evine gelen 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan 27 yaşındaki genç ağır yaralandı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
Milletvekili Karakoç'tan NATO Zirvesi Mesajı: "Türkiye İçin Yeni Stratejik Dönem Başladı"
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç, NATO Ankara Zirvesi'nin Türkiye'nin savunma sanayii, CAATSA yaptırımları, F-35 programı ve stratejik özerklik hedefleri açısından yeni fırsatlar sunduğunu belirterek, sürecin dikkatle değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.