© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş'ta Bazı Mahalleler Mülteci İkametine Kapatıldı

Göç İdaresi Başkanlığı, yabancıların ikamet ili değişikliği işlemlerine kapatılan mahalle sayısının 1169’a çıkarıldığını duyurdu.

 

İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı, 1 Temmuz itibarıyla yabancıların ikamet ili değişikliği işlemlerine kapatılan mahalle sayısının 1169’a çıkarıldığını açıkladı.

Başkanlığın yazılı açıklamasında, Türkiye’de çeşitli bölgelerdeki yabancı yoğunluğu göz önünde bulundurularak daha önce belirli illerdeki 781 mahallenin, yeni doğan ve çekirdek aile birleşimi dışında, geçici koruma kaydına, uluslararası koruma kaydına, ikamet iznine, geçici koruma veya uluslararası koruma ile ikamet izni kapsamındaki yabancıların ikamet ili değişikliği yapılması işlemlerine kapatıldığı bildirildi.

Açıklamada, 1 Temmuz itibarıyla ikamet ili değişikliği işlemlerine kapalı mahalle sayısının 1169’a çıkarıldığı belirtildi.

Göç İdaresi Başkanlığının sitesinde yer alan bilgilere göre, İstanbul-53, Ankara-23, İzmir-26, Adana-75, Gaziantep-161, Hatay-108, Şanlıurfa-169, Kahramanmaraş-31, Kilis-82, Mardin-58, Mersin-62 mahalleyle yabancıların ikamet ili değişikliği işlemleri gerçekleştirilmeyecek iller arasında yer alıyor.

İŞTE O MAHALLELER:

622 Kahramanmaraş  Dulkadiroğlu SİVRİCEHÜYÜK MAHALLESİ
623 Kahramanmaraş  Dulkadiroğlu MENDERES MAHALLESİ
624 Kahramanmaraş  Dulkadiroğlu TURAN MAHALLESİ
625 Kahramanmaraş  Dulkadiroğlu SAKARYA MAHALLESİ
626 Kahramanmaraş  Dulkadiroğlu İSA DİVANLI MAHALLESİ
627 Kahramanmaraş  Dulkadiroğlu KURTULUŞ MAHALLESİ
628 Kahramanmaraş  Dulkadiroğlu EKMEKÇİ MAHALLESİ
629 Kahramanmaraş  Dulkadiroğlu FEVZİ PAŞA MAHALLESİ
630 Kahramanmaraş  Dulkadiroğlu DURAKLI MAHALLESİ
631 Kahramanmaraş   Dulkadiroğlu DİVANLI MAHALLESİ
632 Kahramanmaraş  Dulkadiroğlu İSMET PAŞA MAHALLESİ
633 Kahramanmaraş  Dulkadiroğlu KAYABAŞI MAHALLESİ
634 Kahramanmaraş  Dulkadiroğlu SENEM AYŞE MAHALLESİ
635 Kahramanmaraş  Dulkadiroğlu DULKADİROĞLU MAHALLESİ
636 Kahramanmaraş  Dulkadiroğlu BAĞLARBAŞI MAHALLESİ
637 Kahramanmaraş  Dulkadiroğlu GAZİ PAŞA MAHALLESİ
638 Kahramanmaraş  Dulkadiroğlu YAVUZ SELİM MAHALLESİ
639 Kahramanmaraş  Dulkadiroğlu NAMIK KEMAL MAHALLESİ
640 Kahramanmaraş  Dulkadiroğlu ŞEYH ADİL MAHALLESİ
641 Kahramanmaraş  Onikişubat YUSUFLAR MAHALLESİ
642 Kahramanmaraş  Onikişubat AKÇAKOYUNLU MAHALLESİ
643 Kahramanmaraş  Onikişubat DUMLUPINAR MAHALLESİ
644 Kahramanmaraş  Onikişubat ŞEHİT EVLİYA MAHALLESİ
645 Kahramanmaraş  Onikişubat YÜRÜKSELİM MAHALLESİ
646 Kahramanmaraş  Onikişubat MAĞRALI MAHALLESİ
647 Kahramanmaraş  Onikişubat ERTUĞRUL GAZİ MAHALLESİ
648 Kahramanmaraş  Onikişubat SERİNTEPE MAHALLESİ
649 Kahramanmaraş  Onikişubat HACI BAYRAM VELİ MAHALLESİ
650 Kahramanmaraş  Onikişubat HAYRULLAH MAHALLESİ
651 Kahramanmaraş  Onikişubat BARBAROS MAHALLESİ
652 Kahramanmaraş  Onikişubat KARACAOĞLAN MAHALLESİ
653 Kahramanmaraş  Onikişubat MALİK EJDER MAHALLESİ

İlginizi Çekebilir

SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.

SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor

SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.

SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi

SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.

Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.

Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.

Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik

Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.  

TÜM HABERLER