© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş’ta Bayram Sevinci: 23 Nisan’da Çocuklar İçin Renkli Şenlik!

23 Nisan Coşkusu Kahramanmaraş’ta Çevre Temalı Şenlikle Yaşanacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Kahramanmaraşlı çocuklara özel rengârenk bir program hazırladı. 23 Nisan Salı günü saat 13.00 ile 18.00 arasında Namık Kemal Mahallesi 49024 Sokak’ta düzenlenecek etkinliklerde, minik misafirler çevre bilinciyle eğlenceli aktiviteleri bir arada yaşayacak.

Etkinlikler arasında Sıfır Atık temalı atölye çalışmaları, yüz boyama etkinlikleri, tiyatro gösterileri ve palyaço şovları yer alacak. Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan duyuruda, “Deprem sonrası yeniden inşa edilen şehirlerde çocukların neşesiyle umut yeşeriyor” ifadeleri kullanıldı.

Bakanlık aynı zamanda Hatay, Malatya ve Adıyaman’da da benzer etkinlikler düzenleyecek.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş'taki Okul Saldırganının Anne Babası Hakim Karşısına Çıkacak

Kahramanmaraş'ta Ayser Çalık Ortaokulu'nda 9 öğrenci ve 1 öğretmenin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edilirken, sanıklar hakkında yargılama süreci resmen başladı.

Kahramanmaraş'ta Karamaraş Caddesi Yenileniyor! KASKİ'den Geleceğe Yatırım

KASKİ, Kahramanmaraş Bağlarbaşı Mahallesi Karamaraş Caddesi'nde altyapıyı yeniliyor. Modern ve dayanıklı altyapı için çalışmalar sürüyor.

Kahramanmaraş'ta Maganda Kurşunu Davasında Karar! Sanık Tahliye Edildi, Aile Tepkili

Kahramanmaraş Ekinözü'nde maganda kurşunuyla ölen Durdu Tatar davasında sanığa 3 yıl 10 ay hapis verildi. Mahkeme tahliye kararı aldı.

4 Kişi Geldi, Kanlı Saldırı Gerçekleşti! Kahramanmaraş'ta Şok Olay

Kahramanmaraş'ta evine gelen 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan 27 yaşındaki genç ağır yaralandı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Milletvekili Karakoç'tan NATO Zirvesi Mesajı: "Türkiye İçin Yeni Stratejik Dönem Başladı"

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç, NATO Ankara Zirvesi'nin Türkiye'nin savunma sanayii, CAATSA yaptırımları, F-35 programı ve stratejik özerklik hedefleri açısından yeni fırsatlar sunduğunu belirterek, sürecin dikkatle değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Nursultan Nazarbayev Bulvarı’nda Dönüşüm Yürüyüş Yolu İmalatıyla Sürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Nursultan Nazarbayev Bulvarı’nda sıcak asfalt seriminin ardından yürüyüş yollarının imalatına geçti. Proje kapsamında artere toplam 4 bin metrekarelik yeni yürüyüş yolu kazandırılacak.

TÜM HABERLER