Kahramanmaraş’ta Bahçe Tartışması Soyunma ve Saldırıyla Sonuçlandı!
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde yaşanan bir olay, büyük tepki topladı. Zeytin bahçesi nedeniyle husumet yaşayan Ramazan G., tartıştığı kadınlara hakaret ederek üzerlerine saldırdı. Daha da şok edici olan ise, Ramazan G.'nin gömleğini ve pantolonunu çıkararak kadınlara fiziksel saldırıda bulunması oldu.
Olay, Kızık köyünde meydana geldi. Aralarında zeytin bahçesi yüzünden süregelen bir anlaşmazlık bulunan Ramazan G. ve akrabası Gülsüm A. arasında gerilim tırmandı. Gülsüm A., oğlu Yusuf A. ve komşuları Hava A., Fatma K. ve Fatma U. ile birlikte zeytin toplamak için bahçeye gittiğinde Ramazan G. olay yerine geldi ve kadınlardan bahçeyi terk etmelerini istedi.
Tartışma kısa sürede büyüdü ve Ramazan G., aniden üzerindeki kıyafetleri çıkararak kadınlara saldırmaya başladı. Olay karşısında şok yaşayan kadınlar, Ramazan G.'yi durdurmaya çalıştı. Oğlu Yusuf A. ise saldırganı engellemeye çalıştı. Gülsüm A. elindeki sopayla kendini savunmak zorunda kaldı.
O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedilirken, kadınlar jandarmaya giderek Ramazan G. hakkında şikayette bulundu. Olay, köyde büyük yankı uyandırdı ve soruşturma başlatıldı.
İlginizi Çekebilir
Onikişubat Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım seferberliğini sürdürüyor
Onikişubat Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de ulaşım ve üstyapı altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Kahramanmaraş'taki Okul Saldırganının Anne Babası Hakim Karşısına Çıkacak
Kahramanmaraş'ta Ayser Çalık Ortaokulu'nda 9 öğrenci ve 1 öğretmenin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edilirken, sanıklar hakkında yargılama süreci resmen başladı.
Kahramanmaraş'ta Karamaraş Caddesi Yenileniyor! KASKİ'den Geleceğe Yatırım
KASKİ, Kahramanmaraş Bağlarbaşı Mahallesi Karamaraş Caddesi'nde altyapıyı yeniliyor. Modern ve dayanıklı altyapı için çalışmalar sürüyor.
Kahramanmaraş'ta Maganda Kurşunu Davasında Karar! Sanık Tahliye Edildi, Aile Tepkili
Kahramanmaraş Ekinözü'nde maganda kurşunuyla ölen Durdu Tatar davasında sanığa 3 yıl 10 ay hapis verildi. Mahkeme tahliye kararı aldı.
4 Kişi Geldi, Kanlı Saldırı Gerçekleşti! Kahramanmaraş'ta Şok Olay
Kahramanmaraş'ta evine gelen 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan 27 yaşındaki genç ağır yaralandı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
Milletvekili Karakoç'tan NATO Zirvesi Mesajı: "Türkiye İçin Yeni Stratejik Dönem Başladı"
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç, NATO Ankara Zirvesi'nin Türkiye'nin savunma sanayii, CAATSA yaptırımları, F-35 programı ve stratejik özerklik hedefleri açısından yeni fırsatlar sunduğunu belirterek, sürecin dikkatle değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.