Kahramanmaraş'ta Atatürk Anma Programı: Kısa Film ve Şiir Dinletisi
Kahramanmaraş HaberleriCumhuriyet’in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 86. yıl dönümü, Kahramanmaraş’ta Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde düzenlenen anma etkinlikleriyle anıldı. Programa katılan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnetle yâd ediyoruz” diyerek anma törenine duygu dolu mesajıyla katkı sağladı.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün organize ettiği program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Törende, Atatürk’ün anısına hazırlanan kısa film gösterimi, şiir dinletileri ve müzik performansları yer aldı.
Anma etkinliklerine, Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, eski Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, öğrenci ve öğretmenlerin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.
Etkinliklerde, Onikişubat Ali Rıza İşbilir Anadolu Lisesi öğrencilerinin performansları da ilgiyle izlendi. Okulun onarımında destek sağlayanlara teşekkür eden Başkan Görgel, konuşmasında, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnetle anıyoruz. Cumhuriyetin değerlerini koruma ve yaşatma sorumluluğunu geleceğe taşıyoruz” dedi.
İlginizi Çekebilir
Onikişubat Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım seferberliğini sürdürüyor
Onikişubat Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de ulaşım ve üstyapı altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Kahramanmaraş'taki Okul Saldırganının Anne Babası Hakim Karşısına Çıkacak
Kahramanmaraş'ta Ayser Çalık Ortaokulu'nda 9 öğrenci ve 1 öğretmenin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edilirken, sanıklar hakkında yargılama süreci resmen başladı.
Kahramanmaraş'ta Karamaraş Caddesi Yenileniyor! KASKİ'den Geleceğe Yatırım
KASKİ, Kahramanmaraş Bağlarbaşı Mahallesi Karamaraş Caddesi'nde altyapıyı yeniliyor. Modern ve dayanıklı altyapı için çalışmalar sürüyor.
Kahramanmaraş'ta Maganda Kurşunu Davasında Karar! Sanık Tahliye Edildi, Aile Tepkili
Kahramanmaraş Ekinözü'nde maganda kurşunuyla ölen Durdu Tatar davasında sanığa 3 yıl 10 ay hapis verildi. Mahkeme tahliye kararı aldı.
4 Kişi Geldi, Kanlı Saldırı Gerçekleşti! Kahramanmaraş'ta Şok Olay
Kahramanmaraş'ta evine gelen 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan 27 yaşındaki genç ağır yaralandı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
Milletvekili Karakoç'tan NATO Zirvesi Mesajı: "Türkiye İçin Yeni Stratejik Dönem Başladı"
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç, NATO Ankara Zirvesi'nin Türkiye'nin savunma sanayii, CAATSA yaptırımları, F-35 programı ve stratejik özerklik hedefleri açısından yeni fırsatlar sunduğunu belirterek, sürecin dikkatle değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.