© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş’ta Altın Son 3 Haftanın Dibini Gördü

Gram, Çeyrek ve Cumhuriyet Altını Ne Kadar? İşte Kahramanmaraş Güncel Altın Fiyatları

Kahramanmaraş’ta altın piyasasında sert düşüş yaşandı. Kahramanmaraş Kuyumcular Odası’nın 20 Ağustos 2025 Çarşamba günü açıkladığı rakamlara göre, altın fiyatları son üç haftanın en düşük seviyesine geriledi. Dolar kurundaki yükselişin etkisiyle değer kaybeden altın, yatırımcıların dikkatini yeniden çekti.

Has altın külçe 4.400 TL’den işlem görürken, 22 ayar altın 4.320 TL, 18 ayar altın 3.547 TL, 14 ayar altın ise 2.767 TL seviyesine indi.

Özellikle cumhuriyet ve çeyrek altındaki düşüş, yatırımcıların kuyumculara yönelmesine yol açtı. Çeyrek altın 7.105 TL alış, 7.235 TL satış fiyatıyla piyasada işlem görüyor. Cumhuriyet altını ise 28.420 TL alış, 28.940 TL satış fiyatıyla dikkat çekiyor.

Ekonomistler, dolar kurundaki dalgalanmanın altın üzerindeki baskıyı artırdığını belirtirken, yatırımcıların kısa vadede dikkatli hareket etmesi gerektiği konusunda uyarıda bulunuyor.

İlginizi Çekebilir

Kitap Fuarında "Şiirin Beyaz Kartalı" Bahaettin Karakoç Dualarla ve Şiirlerle Anıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği 11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı’nın ikinci günü, “Şiirin Beyaz Kartalı” Bahaettin Karakoç anısına gerçekleştirilen programla sona erdi. Usta şairin şiirlerinin seslendirildiği etkinlikte, edebî mirası ve öncülük ettiği Dolunay Dergisi’nin Türk edebiyatındaki yeri ele alındı.

Altay Cem Meriç, Kitap Fuarı’nda İslami İlimleri Anlattı

11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı’nda araştırmacı-yazar Altay Cem Meriç, kitapseverlerle buluştu. KAFUM’da yoğun ilgi gören söyleşide İslam düşüncesinin tarihsel gelişimi ve çağdaş dünyadaki yansımaları ele alındı.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Ekim’de Dermankartlı Ailelere 36 Milyon TL Destek

Başkan Fırat Görgel öncülüğünde sosyal desteklerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Ekim ayında Dermankartlı 14 bin 529 aileye 36 Milyon 49 Bin TL nakdi destek sağladı.

Kitap Fuarı’nda İsmail Kara’dan Düşünce Dünyasına Yolculuk

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta düzenlenen 11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı’nda Prof. Dr. İsmail Kara okurlarla buluştu. Kara, bilgi birikimi ve etkileyici anlatımıyla edebiyatseverlere seslenirken katılımcıların sorularını da yanıtladı.

Sıtkı Aslanhan; “Toplumsal İyi Oluşun Temelinde Sağlıklı Aile Yapısı Vardır”

11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı’nın ikinci gününde düzenlenen söyleşide okurlarla bir araya gelen eğitimci yazar Sıtkı Aslanhan, “Toplumsal huzurun ve iyi oluşun temelinde de sağlıklı iletişim ve güçlü aile bağları bulunuyor. Ailede başlayan sevgi ve saygı, zamanla topluma yayılıyor” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir’in Kitap Fuarı’nda Hakan Türkçapar’dan Psikolojik Sağlık Söyleşisi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin 11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı’nda düzenlenen söyleşide hemşehrileriyle buluşan Prof. Dr. Hakan Türkçapar; mutluluk, insan bilimi ve psikolojik sağlık konularını ele aldı. Edebiyatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği söyleşide, insanın kendisini tanımasının ve gerçek iyi oluşun önemi vurgulandı.

TÜM HABERLER