© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş’ta Ahmet Şafak Rüzgarı Esti: Festival Sahnesi Doldu Taştı

Kahramanmaraş Kültür Yolu Festivali’nin dördüncü konser gecesinde Ahmet Şafak sahne aldı. Sanatçı, sevilen şarkılarıyla müzikseverleri coşturdu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali'nin Kahramanmaraş durağında dördüncü konser akşamının konuğu Ahmet Şafak oldu. Şarkılarında Anadolu'nun ezgilerini güçlü sözlerle buluşturan sanatçı, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi'nde hayranlarıyla bir araya geldi.


Ahmet Şafak, farklı dönemlerde yayınladığı eserlerinden oluşan repertuvarıyla festival sahnesinde yer aldı. Sanatçı, aralarında "Biz İşte Buradayız", “Muska” ve “Olsun” gibi sevilen şarkılarının da bulunduğu repertuvarını seslendirdi. Konseri izlemek üzere Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi’ni dolduran müzikseverler, Ahmet Şafak’ın şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti.


Kahramanmaraş Kültür Yolu Festivali, konserlerin yanı sıra kültür ve sanatın farklı alanlarından etkinliklerle kentte coşkusunu sürdürürken, festivalin ana sahnesi birbirinden özel sanatçıları 20 Eylül’e dek Kahramanmaraşlılarla buluşturmaya devam edecek.


Festival programı ve etkinliklere ilişkin detaylı bilgilere, Türkiye Kültür Yolu Festivali resmi internet sitesi (https://kulturyolufestivali.com/) ve Instagram hesabı @turkiye_kulturyolu üzerinden ulaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Gençlere Sınav Sürecinde Motivasyon Desteği

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin gençlik markası Pusula Maraş tarafından düzenlenen seminerde Yavuz Yiğit, gençlerle bir araya gelerek sınav motivasyonlarını artırmaya, hedeflerine daha güçlü odaklanmalarına ve başarı yolculuklarında kararlılıklarını korumalarına yönelik önemli tavsiyelerde bulundu.

Yalnız Ardıç Söyleşileri’nde Gemuhluoğlu’nun Fikir ve Gönül Dünyası Konuşuldu

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesinin Yalnız Ardıç Söyleşileri'nde bu kez fikir adamı ve mutasavvıf Fethi Gemuhluoğlu'nun hayatı, düşünce dünyası ve Türk kültür hayatına katkıları ele alındı.

Afşin’de Tarihi Gün: Arıtaş ve Çobanbeyli Doğal Gaza Kavuştu, İlk Ateşi Koray Kıraç Yaktı!

Afşin Belediye Başkanı Koray Kıraç, seçim döneminde söz verdiği Arıtaş ve Çobanbeyli mahallelerini doğal gazla buluşturdu. Başkan Kıraç, doğal gaz ocağının ilk ateşini kendi elleriyle yakarak vatandaşların sevincine ortak oldu.

Kahramanmaraş’ta Hikâyeler Şehrin Dört Bir Yanına Taşındı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin bu yıl ikincisini düzenlediği Uluslararası Dünya Hikâye Anlatıcıları Şöleni, ikinci gününde de okullardan hastanelere, kütüphanelerden huzurevlerine kadar şehrin dört bir yanında gerçekleştirilen etkinliklerle 7’den 70’e vatandaşları masalların evrensel diliyle buluşturuyor.

Kahramanmaraş Elbistan’da Şap Alarmı: 5 Mahalle Karantinaya Alındı

Kahramanmaraş Elbistan’da Pınarbaşı dahil 5 mahallede şap tedbiri başladı. Hayvan hareketleri durduruldu, üreticilere hastalık belirtileri için uyarı yapıldı.

Başkan Fırat Görgel Onikişubat Danışma Meclisi’nde Konuştu: "Şehri Geleceğe Hazırlıyoruz!"

AK Parti Onikişubat İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’na katılan Başkan Görgel, “Kahramanmaraş’ı daha modern, güçlü ve yaşanabilir bir şehir haline getirme kararlılığımızla hemşehrilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

TÜM HABERLER