Kahramanmaraş'ta Ağır Hasarlı Metruk Bina Çöktü!
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesi Şehit Evliya Mahallesi'nde kullanılmayan iki katlı müstakil bir evin çökmesi sonucu arama çalışmaları başlatıldı. İtfaiye ekipleri, enkaz altında kimsenin olup olmadığını belirlemek için titizlikle çalışmalarını sürdürüyor.
Olay, Şehit Evliya Mahallesi'nde meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, çöken binanın enkazında arama kurtarma çalışmalarına başladı. Şu ana kadar yapılan incelemelerde göçük altında kimsenin olmadığı belirlendi. Ancak ekipler, herhangi bir risk oluşturmamak adına arama çalışmalarına devam ediyorlar.
Kahramanmaraş Valiliği ve yerel yetkililer, olayın detaylarıyla ilgili detaylı inceleme başlatmış durumda. Enkaz altında kalan olup olmadığına dair çalışmaların devam ettiği bildirilmiştir. Bu tür acil durumlarla başa çıkmak için gerekli önlemler alınmış olup, vatandaşların güvenliği ve emniyeti öncelikli olarak ele alınmaktadır.
İlginizi Çekebilir
Onikişubat Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım seferberliğini sürdürüyor
Onikişubat Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de ulaşım ve üstyapı altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Kahramanmaraş'taki Okul Saldırganının Anne Babası Hakim Karşısına Çıkacak
Kahramanmaraş'ta Ayser Çalık Ortaokulu'nda 9 öğrenci ve 1 öğretmenin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edilirken, sanıklar hakkında yargılama süreci resmen başladı.
Kahramanmaraş'ta Karamaraş Caddesi Yenileniyor! KASKİ'den Geleceğe Yatırım
KASKİ, Kahramanmaraş Bağlarbaşı Mahallesi Karamaraş Caddesi'nde altyapıyı yeniliyor. Modern ve dayanıklı altyapı için çalışmalar sürüyor.
Kahramanmaraş'ta Maganda Kurşunu Davasında Karar! Sanık Tahliye Edildi, Aile Tepkili
Kahramanmaraş Ekinözü'nde maganda kurşunuyla ölen Durdu Tatar davasında sanığa 3 yıl 10 ay hapis verildi. Mahkeme tahliye kararı aldı.
4 Kişi Geldi, Kanlı Saldırı Gerçekleşti! Kahramanmaraş'ta Şok Olay
Kahramanmaraş'ta evine gelen 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan 27 yaşındaki genç ağır yaralandı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
Milletvekili Karakoç'tan NATO Zirvesi Mesajı: "Türkiye İçin Yeni Stratejik Dönem Başladı"
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç, NATO Ankara Zirvesi'nin Türkiye'nin savunma sanayii, CAATSA yaptırımları, F-35 programı ve stratejik özerklik hedefleri açısından yeni fırsatlar sunduğunu belirterek, sürecin dikkatle değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.