© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş'ta 60 ayrı Noktada Yol Çalışması

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde 60 ayrı yerleşim alanında yol yapım, onarım ve bakım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde başladığı yol yapım, onarım ve bakım çalışmalarına 60 ayrı yerleşim alanında devam ediyor.

KMBB Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından il genelinde yürütülen çalışmalarda sıcak asfalt, sathi kaplama, köprü yapımı, filler serimi, bordür ve parke döşeme işleri büyük bir titizlikle yürütülüyor.

KMBB ekipleri Afşin İlçesinde; Tatlar-Koçovası Grup Yolunda asfalt yama, Hurman Mahallesinde filler nakli ve serimi, Sevin Mahallesinde Binboğa Yayla Yolu yapımı, Ortaklı Mahallesinde büz atımı, Hüyüklü Mahallesinde arazi yolu reglaj çalışması ve Tanır Mahallesinde malzeme sökümü çalışmalarını yürütüyor.

Andırın İlçesinde; Yeşilyurt Baraj Yolunda büz atımı, Erenler Mahallesinde astar atımı, Anacık Mahallesinde şarampol dolgu çalışması, Çiçekli Mahallesinde malzeme çekimi, Çiğşar Mahallesinde malzeme serimi ve Köklü Mahallesinde asfalt çalışmalarını devam ediyor.

Çağlayancerit İlçesinde; Kale Mahallesinde parke döşeme ve yol genişletme, Bozlar Mahallesinde köprü yapımı devam ediyor.

Dulkadiroğlu İlçesinde; Bayazıtlı ve Aslanbey Mahallelerinde bordür ve parke döşemesi, Baydemirli Mahallesinde şarampol yol bakımı, Kozludere Mahallesi ve sanayi bölgesinde hafriyat alımı,Kuzucak ve Karamanlı Mahallelerinde filler serme ve sıkıştırma çalışması, Baydemirli Grup Yolunda asfalt yama, Abbaslar-Demirciler Grup Yolunda sathi asfalt kaplama çalışmaları sürüyor.

Elbistan İlçesinde; Bakış, Karahasanuşağı ve Tapkıran Mahallelerinde yayla yolu yapımı, Balıkçıl Mahallesinde asfalt yama, Kışla-Kalaycık Grup Yolunda filler serim ve sıkıştırma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Ekinözü ilçesinde Çiftlik-Ambar Grup yolunda sathi kaplama, İçmeler bölgesinde bazalt döşeme çalışmaları sürüyor.

Göksun İlçesinde; çevre duvarı yapımı, Kınıkkoz Mahallesinde parke döşeme, Değirmendere Mahallesinde köprü yapımı, Güldağı Mahallesinde yol iyileştirme, Yantepe Mahallesinde filler serim ve sıkıştırma, Kanlıkavak Mahallesinde arazi yolu reglaj çalışması, Kınıkkoz Mahallesinde Grup yolu sathi asfalt kaplama zemin hazırlığı, Soğukpınar Mahallesinde asfalt alt hazırlığı ve Hoğtaş-Kazandere Grup Yolunda asfalt yama çalışmaları yürütülüyor.

Nurhak İlçesinde; Biçim Mahallesinde yol genişletme ve dolgu çalışması, Kullar-Sırıklı Mahallesinde yayla yolu çalışması yapılıyor.

Onikişubat İlçesinde; Malik Ejder Mahallesinde bakım işi, Beşnisan Mahallesinde kaplama çalışması, Bulutoğlu Grup Yolunda asfalt yama çalışması, Kümperli-Çağırgan-Gölpınar-Sadıklı Grup Yolu ve Büyüksır Dağobası yolunda şarampol bakımı, Büyüksır Yolunda heyelan temizleme, İsmailli Mahallesinde büz atımı, Kapukaya Mahallesinde filler serimi, Ilıca Mahallesinde malzemeli bakım, Hacıbudak Mahallesinde şarampol bakımı titizlikle yürütülüyor.

Pazarcık İlçesinde; Evri Mahallesinde parke çalışması, Taşdemir Mahallesi yolunda malzemeli bakım çalışmaları sürüyor.

Türkoğlu İlçesinde; Dedeler Mahallesinde parke yol çalışması, Mahir Ünal Caddesinde genişletme ve dolgu çalışması tüm hızıyla devam ediyor.

KMBB ekipleri il genelinde çalışmalara aralıksız olarak devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.

SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor

SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.

SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi

SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.

Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.

Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.

Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik

Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.  

TÜM HABERLER