Kahramanmaraş'ta 15 Nisan'da 4 Saat Boyunca Elektrik Kesintisi Yaşanacak!
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde, 15 Nisan 2024 Pazartesi günü planlanan elektrik kesintisi, bölgedeki bazı bölgeleri etkileyecek.
Kahramanmaraş ilinde 15 Nisan 2024 Pazartesi günü elektrik kesintisi yaşanacak. Kesintiden en çok etkilenecek ilçe Onikişubat olacak. Akedaş Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından yapılan açıklamaya göre, kesinti süresi 4 saat olacak.
Elektrik kesintisi, Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinin Yörükselim Mahallesi, Kandıl ve Tömek Mevkii gibi bölgelerini etkileyecek. Kesintinin sebebi ise tesis çalışmaları olarak belirtildi.
Kesinti 15 Nisan 2024 Pazartesi günü saat 09:00'da başlayacak ve 13:00'te sona erecek. Bu süre zarfında elektrik altyapısıyla ilgili çalışmaların tamamlanması amaçlanıyor.
Akedaş Elektrik Dağıtım A.Ş. yetkilileri, vatandaşların kesinti süresince gerekli önlemleri almalarını ve elektrikli cihazlarını etkilenmemesi için tedbirli olmalarını tavsiye ediyor.
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş Büyükşehir’in Kitap Fuarı Dokuzuncu Gününde de Ziyaretçi Akınına Uğradı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin “Gel ve Fark Et” temasıyla düzenlediği 11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı, dokuzuncu gününde de on binlerce kitapseveri ağırladı. Hafta sonunu fırsat bilen 7’den 70’e vatandaşlar, KAFUM’da kitapların büyülü dünyasında buluştu.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Kavlaklı, Kazım Karabekir ve OSB’nin Ulaşımına Asfalt
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kavlaklı ve Kazım Karabekir mahalleleri ile Organize Sanayi Bölgesi’nin ulaşım konforunu artırmak için kilit parke kaplı yaklaşık 2 kilometrelik güzergâhı asfaltla buluşturuyor.
Yazar Fatih Duman’dan Gençlere Başarı ve Mücadele Üzerine Tavsiyeler
Anadolu’nun en büyük kitap fuarı olma özelliği taşıyan 11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı’nda gençlerle bir araya gelen yazar Fatih Duman, gençlere hayallerinden vazgeçmemeleri ve hedefleri doğrultusunda kararlılıkla ilerlemeleri çağrısında bulundu.
Kitap Fuarı’nda Süleyman Arslantaş, Orta Doğu’yu Değerlendirdi
Anadolu’nun en büyük kitap fuarı olan 11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı’nın dokuzuncu gününde okurlarla bir araya gelen yazar Süleyman Arslantaş; Orta Doğu’daki gelişmeler, Gazze meselesi ve Türkiye’nin dış politikasını tarihsel perspektiften değerlendirdi.
Kahramanmaraş Büyükşehir’in Kitap Fuarı, Uluslararası Bir Buluşmaya Daha Ev Sahipliği Yaptı
11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı, dokuzuncu gününde Kanadalı yazar Jenny Molendyk’i ağırladı. Söyleşide Molendyk, Kanada ve Türk edebiyatının yanı sıra İslam’ı seçme ve Türkiye’ye yerleşme sürecine ilişkin deneyimlerini paylaştı.
Kaan Murat Yanık, Kitap Fuarı’nda Okurlarıyla Buluştu
Anadolu’nun en büyük kitap fuarının dokuzuncu gününde KAFUM’da okurlarla bir araya gelen yazar Kaan Murat Yanık; edebiyatın insan hayatındaki yeri, yazar-okur ilişkisi, kültür ve medeniyet ile edebiyat-psikoloji ilişkisine dair değerlendirmelerde bulundu.