Kahramanmaraşlı Milli Pedallar Büyükşehir’in Parkurunda Piste Çıktı
Kahramanmaraş HaberleriBüyükşehir Belediyesi tarafından 30 Milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen Kuzey Park’ta yer alan ve özellikle gençlerin büyük ilgi gösterdiği engelli bisiklet parkurunda Dağ Bisikleti Milli Takımı’nın ulusal ve uluslararası arenada pek çok başarısı bulunan Kahramanmaraşlı sporcuları antrenman yaptı.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehre nefes aldıracak yeşil alanlar ve her yaştan vatandaşın gelerek kaliteli zaman geçirebileceği sosyal tesisler kazandırmaya devam ediyor. 30 Milyon TL’lik yatırımla Onikişubat ilçesi Hürriyet Mahallesi’nde hayata geçirilen Kuzey Park, farklı yaş grubundan vatandaşların uğrak noktası oldu. Toplamda 25 bin metrekarelik alan üzerine konumlandırılan; yürüyüş yolu, kayak parkuru, oturma grupları ve çocuk oyun alanları gibi sosyal donatıları içerisinde barındıran Kuzey Park, özellikle gençlerin büyük beğenisini kazandı.
MİLLİ SPORCULAR TEKNİK VE TAKTİK ANTRENMAN YAPTI
Tesiste büyük ilgi gören alanlardan bir tanesi de engelli bisiklet parkuru oldu. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği parkurda, Dağ Bisikleti Milli Takımı’nın ulusal ve uluslararası arenada pek çok başarısı bulunan Kahramanmaraşlı sporcuları da antrenman yaptı. Milli Pedallar Dağ Bisikleti Milli Takım Antrenörü Veysel Gülmez eşliğinde piste çıkan sporcular, viraj ve frenleme tekniğini geliştirmek için teknik ve taktik antrenman yaptı. Milli Takım Antrenörü Veysel Gülmez; engelli bisiklet parkurunun amatör sporcuların kendini geliştirebilmesi noktasında çok büyük katkı sağlayacağını ve milli takıma Kahramanmaraş’tan daha fazla sporcunun yetiştirilmesinde büyük rol oynayacağını belirtti.
İlginizi Çekebilir
Yeşil Vatan İçin Kritik Zirve: Kahramanmaraş’ta Yangın Tedbirleri En Üst Seviyeye Çıkıyor
Kahramanmaraş'ta artan sıcaklıklar nedeniyle orman yangınlarına karşı yeni önlemler devreye alınacak. Riskli bölgelere girişler sınırlandırılabilecek, denetimler ise sıklaştırılacak.
KASKİ'den Su Kayıplarına Teknolojik Takip! Görünmeyen Arızalar Tek Tek Tespit Ediliyor
Kahramanmaraş'ta su kayıp ve kaçaklarını azaltmak için çalışmalarını sürdüren KASKİ, akustik dinleme teknolojisiyle yer altındaki görünmeyen sızıntıları tespit ederek içmesuyu kaynaklarının korunmasına katkı sağlıyor.
KASKİ’den Kritik Uyarı: Vefat Eden Abonelerin Su Kayıtları İptal Edilecek
KASKİ, vefat eden abonelere ait su aboneliklerinin devredilmesini istedi. 10 Temmuz'a kadar işlem yapılmazsa sayaçlar sökülecek.
Kahramanmaraş'ta Aile Faciası: Kayınpederinin Bıçakladığı Damat Yaşamını Yitirdi
Kahramanmaraş'ta kayınpederiyle tartışan 30 yaşındaki damat bıçaklanarak ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan genç yaşamını yitirdi.
Başkan Akpınar 92. Mahalle Toplantısında Kabasakal’ın Sorunlarını Dinledi
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, haftalık mahalle toplantıları kapsamında 92. buluşmasını Kabasakal Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda vatandaşların talep, öneri ve ihtiyaçları yerinde dinlendi.
SOGEM’in Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı Başlıyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sosyal Girişimcilik Merkezi (SOGEM), dernek, vakıf ve spor kulüplerine yönelik “Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı” eğitimi programı düzenliyor. Programa başvurular çevrimiçi yapılabiliyor.