Kahramanmaraş'ın Milli Mücadelesi Anlatıldı
GÜNDEM12 Şubat Kurtuluş Haftası etkinlikleri kapsamında Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde ‘Maraş Milli Mücadelesi ve Şehrimize Kahramanlık Unvanı Verilişi’ isimli konferans düzenlendi. Programda, milli mücadele kahramanları ve Maraş’ın milli mücadelesinin Anadolu’ya verdiği ilham gibi pek çok konuya değinildi.
Milli mücadelenin 102. yıl dönümü kapsamında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde ‘Maraş Milli Mücadelesi ve Şehrimize Kahramanlık Unvanı Verilişi’ konferansı düzenlendi. Moderatörlüğünü Prof. Dr. Orhan Doğan’ın yaptığı etkinliğe Doç. Dr. Mustafa Edip Çelik ve Doç. Dr. Erhan Alparslan konuk oldu. Etkinlikte, Maraş’ın milli mücadelesi, milli mücadele kahramanları, Avukat Mehmet Ali Bey’in kaleme aldığı Âlem-i İslam’a Hitap Beyannamesi, Maraş’a kahramanlık unvanı verilişi, Maraş’ın milli mücadelesinin Anadolu’ya verdiği ilham gibi pek çok konuya değinildi.
İlginizi Çekebilir
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.
30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı
SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.
Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.
Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.