© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş Ülkü Ocaklarından Anlamlı Davranış

Kahramanmaraş Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından Ramazan ayında ihtiyaç sahipleri için hazırlanan kumanyaları zincir marketler yerine yerel esnaftan alması takdir topladı.

Gıda yardım kampanyası düzenleyen Kahramanmaraş Ülkü Ocakları, kampanya çerçevesinde toplanan yardımlarla ihtiyaç sahibi aileler için gıda kolileri hazırladı.

Aynı zamanda pandemi sebebi ile zor dönemden geçen küçük esnafa destek mahiyetinde alışverişleri de mahalle bakkallarından yapan Ülkü Ocakları, hazırladıkları gıda kolilerini, ihtiyaç sahibi olduğunu belirledikleri ailelerin kapılarının önlerine bıraktı. Alan el ile veren elin birbirini görmemesine büyük özen gösterilen yardım kampanyası hakkında, Ülkü Ocakları Kahramanmaraş  İl Başkanı Dursun Nar açıklamalarda bulundu.

"ALLAH RAZI OLSUN"

Nar, "Kahramanmaraş ülkü ocakları İl başkanlı olarak başlattığımız, Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı ve esnafımıza destek kampanyası dahilinde,

 hazırlanan gıda yardım paketlerini, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmaya başladık.

Allah hayrı yapanlardan ve hayra vesile olanlardan razı olsun" ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.

SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor

SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.

SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi

SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.

Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.

Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.

Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik

Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.  

TÜM HABERLER