Kahramanmaraş 'ta Ruh Sağlığını Güçlendirmek İsteyen Gençlere Ücretsiz Destek!
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Gençler İçin Ücretsiz Psikolojik Danışmanlık Başlatıyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, gençlerin psikolojik iyi oluşlarını desteklemek amacıyla ücretsiz bireysel danışmanlık hizmeti sunuyor. 15-30 yaş arası gençler için hazırlanan bu özel program, uzman psikologlar eşliğinde gerçekleştirilecek ve gençlerin duygusal zorluklarla başa çıkmalarına yardımcı olacak rehberlik desteği sağlayacak.
3 Mart’tan itibaren her Pazartesi günü Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan bu danışmanlık hizmetinden yararlanmak isteyen gençler, belediyenin resmi internet sitesi üzerinden çevrimiçi randevu alarak başvuruda bulunabilecek.
Yetkililer, programın gençlerin stres yönetimi, kaygıyı azaltma, sağlıklı düşünme becerileri kazanma ve kişisel gelişimlerini destekleme gibi birçok konuda fayda sağlayacağını belirtti. Büyükşehir Belediyesi, gençlere yönelik sosyal destek projelerini artırarak devam ettireceğini ve psikolojik danışmanlık hizmetinin uzun vadede sürdürüleceğini açıkladı.
İlginizi Çekebilir
Onikişubat Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım seferberliğini sürdürüyor
Onikişubat Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de ulaşım ve üstyapı altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Kahramanmaraş'taki Okul Saldırganının Anne Babası Hakim Karşısına Çıkacak
Kahramanmaraş'ta Ayser Çalık Ortaokulu'nda 9 öğrenci ve 1 öğretmenin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edilirken, sanıklar hakkında yargılama süreci resmen başladı.
Kahramanmaraş'ta Karamaraş Caddesi Yenileniyor! KASKİ'den Geleceğe Yatırım
KASKİ, Kahramanmaraş Bağlarbaşı Mahallesi Karamaraş Caddesi'nde altyapıyı yeniliyor. Modern ve dayanıklı altyapı için çalışmalar sürüyor.
Kahramanmaraş'ta Maganda Kurşunu Davasında Karar! Sanık Tahliye Edildi, Aile Tepkili
Kahramanmaraş Ekinözü'nde maganda kurşunuyla ölen Durdu Tatar davasında sanığa 3 yıl 10 ay hapis verildi. Mahkeme tahliye kararı aldı.
4 Kişi Geldi, Kanlı Saldırı Gerçekleşti! Kahramanmaraş'ta Şok Olay
Kahramanmaraş'ta evine gelen 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan 27 yaşındaki genç ağır yaralandı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
Milletvekili Karakoç'tan NATO Zirvesi Mesajı: "Türkiye İçin Yeni Stratejik Dönem Başladı"
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç, NATO Ankara Zirvesi'nin Türkiye'nin savunma sanayii, CAATSA yaptırımları, F-35 programı ve stratejik özerklik hedefleri açısından yeni fırsatlar sunduğunu belirterek, sürecin dikkatle değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.