Kahramanmaraş Sakarya Meydan Muharebesi’nin 100. Yılı
GÜNDEMSakarya Meydan Muharebesi 100. Yıldönümü etkinliklerine katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum. Gazilerimize de hayırlı ömür diliyorum. Sakarya Meydan Muharebesi’nin 100. Yıldönümü kutlu olsun” dedi.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Sakarya Meydan Muharebesi’nin 100. yıldönümüetkinliklerine katıldı. Milli İrade Meydanı’nda gerçekleştirilen programda Vali Ömer Faruk Coşkun, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu’nun yanı sıra çok sayıda vatandaş da yer aldı. Program kapsamında 6. Kolordu Bölge Bando Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen konsere seyirciler de eşlik etti. Etkinlik sonrası açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Sakarya Meydan Muharebesi’nin 100. Yıldönümünü tebrik etti.
Rahmetle Anıyorum
Açıklamasının devamında bağımsızlığın önemine vurgu yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Bugün Sakarya Meydan Muharebesi’nin yıldönümü münasebetiyle kolordumuzun bandosunun düzenlediği konseri dinledik. Marşlara öğrencilerimiz ve hemşerilerimiz de eşlik etti.Atalarımız bu toprakları için bir bedel ödemiş ve bizlere miras bırakmış. Biz de atalarımızdan aldığımız emaneti gelecek nesillere aktaracağız. Bu vesileyle tüm ecdadımızı ve şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum. Hayatta olan gazilerimize de hayırlı ömür diliyorum. Burada kolordumuzun bandosuna, düzenlediği anma etkinliğidolayısıylateşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
İlginizi Çekebilir
Şehitkamil’de 3 Mahalleye Yeni Sosyal Tesis Müjdesi
Şehitkamil Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında vatandaşların sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılayacak yatırımları hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Atalar, Battal ve Işıklı mahallelerinde yapımına başlanan sosyal tesislerde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.
Dülük Antik Taş Ocağı'nda Muhteşem Defile! Tarih ve Moda Buluştu
Şehitkamil Belediyesi ile Gaziantep Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen 3. Moda ve Tasarım Haftası kapsamında gerçekleştirilen Cosplay ve Sürrealizm Defilesi, Dülük Antik Taş Ocağı’nın eşsiz atmosferinde büyük ilgi gördü. Tarihi dokunun sanatla buluştuğu etkinlikte, genç tasarımcıların özgün çalışmaları izleyenlerden tam not aldı.
AKEDAŞ’ta Bayram Coşkusu: Çalışanlar ve Yöneticiler Bayramlaştı
Kurban Bayramı dolayısıyla AKEDAŞ tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı, kurum çalışanlarını ve yöneticilerini bir araya getirdi. AKEDAŞ yerleşkesinde gerçekleştirilen programda, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu hep birlikte yaşandı.
Şehitkamil Belediyesi Haziran Meclisi’nde Gündem Yoğundu
Şehitkamil Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı’nın 1. birleşimi Başkan Vekili Hakan Aslansoy başkanlığında gerçekleşti. Gündemdeki 8 maddenin oybirliği ile komisyonlara sevk edildiği toplantıda gündem dışı 3 madde de gündeme alındı.
Şehitkamil’den Gençlere Tarih Yolculuğu: Ankara Gezisi Gerçekleşti
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın, kendisini makamında ziyaret eden Süleyman Şah Anadolu Lisesi öğrencilerine verdiği Ankara gezisi sözü yerine getirildi. Başkent’i görme fırsatı bulan öğrenciler, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna tanıklık eden tarihi mekanları ziyaret ederek unutulmaz bir deneyim yaşadı.
Şehitkamil’de Bayram Boyunca Yoğun Temizlik Mesaisi
Şehitkamil Belediyesi ekipleri tarafından Kurban Bayramı süresince ilçenin dört bir yanında yoğun bir temizlik mesaisi yürütüldü. Bayram öncesinde kurban satış ve kesim alanlarında başlayan çalışmalar, vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda bayram geçirebilmesi adına gece gündüz devam etti.