© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş - Osmaniye Bağlantı Yolu Tamam

Büyükşehir Belediyesi Kahramanmaraş ile Osmaniye bağlantı yolundaki çalışmalarını tamamladı. Yeşilova Mahallesi sakinleri yatırım için Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e teşekkür etti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Andırın Yeşilova ile Osmaniye Kadirli İlçesini birbirine bağlayan arterdeki çalışmalarını tamamladı. Bölge ulaşımı için büyük önem taşıyan güzergah asfalt ve çizgi çalışmalarının ardından daha da güzel bir görünüme kavuştu. Bin metre uzunluğunda ve 20 metre genişliğindeki yolda tamamlanan çalışmalardan büyük memnuniyet duyduklarını belirten bölge sakinleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e teşekkür etti.

 

Muhtar Demir’den Teşekkür

Andırın Yeşilova Mahallesi Muhtarı Özgür Demir, uzun yıllardır yaşadıkları sorunun Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör tarafından çözüldüğünü ifade ederek, “Mahallemiz ile Osmaniye Kadirli arasında kalan bu yolda çok büyük sıkıntı çekiyorduk. Sağ olsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör, bir talimatla bu işimizi çözdü ve anayolumuz sıcak asfalta kavuştu. Sayın Başkanımıza ve çalışma ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Sorunumuz Çözüldü

Yeşilova mahallesi sakinlerinden İbrahim Karcı ise, “Büyükşehir Belediye Başkanımız seçim öncesinde mahallemizi ziyaret etmişti. Biz de kendisine yolumuzla ilgili talebimizi iletmiştik. Başkanımız sorunun çözüleceğini ifade etmişti. Hamdolsun bugün yolumuz yapıldı ve büyük bir sorundan kurtulduk. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’e ve Fen İşleri ekiplerine çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.

TÜM HABERLER