© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş Nurhak’ta Modern Devlet Hastanesi Hizmete Başladı

Yeni Açılan Nurhak Hastanesi Kısa Sürede Bölge Halkının Tercihi Oldu

Kahramanmaraş’ın Nurhak ilçesinde 29 Kasım’da hizmete giren Nurhak Devlet Hastanesi, kısa sürede bölge halkının sağlık ihtiyaçlarına kapsamlı çözümler sunmaya başladı. 55 yatak kapasitesiyle açılan hastane, kısa sürede 22 bine yakın poliklinik hizmeti vererek büyük bir ihtiyaca yanıt verdi.

Modern donanımıyla dikkat çeken hastane; 9 erişkin yoğun bakım, 4 yenidoğan yoğun bakım, 18 diyaliz yatağı ve 2 tam donanımlı ameliyathane ile hizmet sunuyor. Mart ayında devreye giren diyaliz ünitesi, özellikle böbrek hastaları için büyük bir kolaylık sağladı.

Nurhak ve çevre ilçelerden gelen vatandaşlar, artık sağlık hizmetleri için il merkezlerine gitmek zorunda kalmadan tedavi olabiliyor. Hastane yönetimi, artan talep doğrultusunda doktor ve sağlık personeli kadrosunun genişletileceğini duyurdu. Amaç; bölge halkına daha kaliteli ve erişilebilir sağlık hizmeti sunmak.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir, Gazi Mustafa Kuşçu Caddesi’ni Asfaltlıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, altyapı çalışmalarının tamamlandığı Yörük Selim Mahallesi’ndeki Gazi Mustafa Kuşçu Caddesi’ni baştan sona asfaltlıyor.

Kitap Fuarı’nda Çocukların Dijital Dünyası Konuşuldu

Anadolu’nun en büyük kitap fuarında okurlarla bir araya gelen “Dijital Baba” olarak bilinen yazar Orhan Toker, çocuklarda teknoloji bağımlılığı, sosyal medyanın riskleri ve ailelerin dijital rehberlikteki rolünü ele aldı.

Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı, Edebiyat Mirasını Nesilden Nesile Taşıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde Edebiyatın Başkenti Kahramanmaraş’ta düzenlenen 11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı, çocuklardan gençlere, yetişkinlerden ileri yaştaki kitapseverlere kadar her yaştan ziyaretçiyi aynı çatı altında buluşturuyor.

Türkiye’nin Güçlü Kalemleri KAFUM’da Sevenleriyle Buluşacak

Büyükşehir Belediyesinin 11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı’nda 21 Ekim Çarşamba günü gazeteci Hakan Çelik, yazarlar Halit Ertuğrul, Aykut Ertuğrul ve Emin Gürdamur KAFUM’da edebiyatseverlerle bir araya gelecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Kadın Girişimcilerin Gücünü Artıracak Seminer

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kahraman Kadın Akademisi ve paydaş kurumlarla iş birliğinde kadın üreticilerin bilgi ve becerilerini geliştirmek amacıyla 21 Ekim Çarşamba günü kapsamlı bir eğitim semineri düzenleyecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Kadın Girişimcilerin Gücünü Artıracak Seminer

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kahraman Kadın Akademisi ve paydaş kurumlarla iş birliğinde kadın üreticilerin bilgi ve becerilerini geliştirmek amacıyla 21 Ekim Çarşamba günü kapsamlı bir eğitim semineri düzenleyecek.

TÜM HABERLER