Kahramanmaraş Milletvekili Köksal'dan Kurban Bayramı Mesajı: 'Bu Bayramın Acılarımızı Hafifletmesini Diliyorum'
Kahramanmaraş HaberleriAk Parti Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Dr. Tuba Köksal, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm vatandaşların bayramını kutladı.
Köksal, mesajında bayramın, birlik ve beraberliğin güçlendiği, sevgi ve kardeşliğin ön plana çıktığı özel günler olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:
“Mübarek Kurban Bayramı'nızı en içten dileklerimle kutluyorum. Bu özel günlerin, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesi, acılarımızı hafifletmesi ve mutlulukları çoğaltmasını diliyorum. 6 Şubat Depremi ile yüzyılın afetini yaşayan memleketimizin bir daha böylesi acıları yaşamamasını Allah'tan niyaz ediyorum.
Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde depremin yaralarını sarmak için canla başla çalışırken, bizlere desteklerini ve dualarını esirgemeyen hemşehrilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Tüm mazlum İslam aleminin refaha ermesi ve özgür Filistin'in İsrail zulmünden kurtulması için tüm dualarımız.
Kurbanlarımızın kabul olmasını, bu bayramın tüm İslam âlemine huzur, barış ve mutluluk getirmesini diliyorum. Bu vesileyle, ülkemizin dört bir yanında ve yurtdışında yaşayan tüm vatandaşlarımızın bayramını kutluyor, sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum.”
İlginizi Çekebilir
Onikişubat Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım seferberliğini sürdürüyor
Onikişubat Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de ulaşım ve üstyapı altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Kahramanmaraş'taki Okul Saldırganının Anne Babası Hakim Karşısına Çıkacak
Kahramanmaraş'ta Ayser Çalık Ortaokulu'nda 9 öğrenci ve 1 öğretmenin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edilirken, sanıklar hakkında yargılama süreci resmen başladı.
Kahramanmaraş'ta Karamaraş Caddesi Yenileniyor! KASKİ'den Geleceğe Yatırım
KASKİ, Kahramanmaraş Bağlarbaşı Mahallesi Karamaraş Caddesi'nde altyapıyı yeniliyor. Modern ve dayanıklı altyapı için çalışmalar sürüyor.
Kahramanmaraş'ta Maganda Kurşunu Davasında Karar! Sanık Tahliye Edildi, Aile Tepkili
Kahramanmaraş Ekinözü'nde maganda kurşunuyla ölen Durdu Tatar davasında sanığa 3 yıl 10 ay hapis verildi. Mahkeme tahliye kararı aldı.
4 Kişi Geldi, Kanlı Saldırı Gerçekleşti! Kahramanmaraş'ta Şok Olay
Kahramanmaraş'ta evine gelen 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan 27 yaşındaki genç ağır yaralandı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
Milletvekili Karakoç'tan NATO Zirvesi Mesajı: "Türkiye İçin Yeni Stratejik Dönem Başladı"
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç, NATO Ankara Zirvesi'nin Türkiye'nin savunma sanayii, CAATSA yaptırımları, F-35 programı ve stratejik özerklik hedefleri açısından yeni fırsatlar sunduğunu belirterek, sürecin dikkatle değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.