Kahramanmaraş İstiklalspor’dan 2. Lig Yolunda Altın Değerinde Galibiyet!
Kahramanmaraş HaberleriTFF 3. Lig 4. Grup’ta sezonu başarıyla tamamlayan Kahramanmaraş İstiklalspor, Play-Off ilk tur mücadelesinde Zonguldak FK’yı uzatma dakikalarında 2-0 mağlup ederek 2. Lig yolunda önemli bir engeli aştı.
Bugün (30 Nisan Çarşamba) Zonguldak Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’nda oynanan karşılaşma büyük heyecana sahne oldu. Normal süresi 0-0 sona eren maçta, uzatma bölümlerinde etkili olan taraf Kahramanmaraş temsilcisi oldu. 96. dakikada Aykut Çift’in golüyle öne geçen İstiklalspor, 117. dakikada Yekta’nın ağlara gönderdiği golle farkı ikiye çıkardı ve Play-Off 1. Turu’nu geçmeyi başardı.
Savunmaların ön planda olduğu karşılaşmada her iki ekip de temkinli oynarken, Kahramanmaraş İstiklalspor uzatmalarda oyunun hakimi oldu. Teknik heyetin hamleleriyle rakip savunmayı aşan kırmızı-beyazlılar, skor avantajını iyi değerlendirerek sahadan galip ayrıldı.
Taraftar Desteği Sınır Tanımadı
Zonguldak FK’nın ev sahibi olduğu mücadeleye ilgi büyüktü. Bilet fiyatlarının 1.000 TL’ye kadar çıkmasına rağmen tribünler doldu. Ev sahibi ekibin yoğun desteği arasında sahaya çıkan İstiklalspor, deplasman şartlarına rağmen soğukkanlılığını korudu.
Zor koşullara rağmen yüzlerce kilometre yol kat ederek Zonguldak’a giden Kahramanmaraşlı taraftar grubu "Edeler", takımlarını yalnız bırakmadı. Maç boyunca takımlarına desteğini sürdüren taraftarlar, galibiyetin mimarlarından biri oldu.
İstiklalspor Kulübü, taraftar desteğini artırmak için ulaşım ve bilet masraflarını karşıladı. Bu hamle, takımın moralini yükseltti ve sahaya olumlu yansıdı.
2. Lig İçin Sıradaki Durak: 2. Tur
Bu sonuçla birlikte Kahramanmaraş İstiklalspor, 2. Tur’a adını yazdırarak 2. Lig hedefine bir adım daha yaklaştı. Teknik Direktör ve futbolcular galibiyet sonrası taraftarlara teşekkür ederken, şehirde büyük sevinç yaşandı.
İlginizi Çekebilir
Başkan Akpınar 92. Mahalle Toplantısında Kabasakal’ın Sorunlarını Dinledi
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, haftalık mahalle toplantıları kapsamında 92. buluşmasını Kabasakal Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda vatandaşların talep, öneri ve ihtiyaçları yerinde dinlendi.
SOGEM’in Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı Başlıyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sosyal Girişimcilik Merkezi (SOGEM), dernek, vakıf ve spor kulüplerine yönelik “Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı” eğitimi programı düzenliyor. Programa başvurular çevrimiçi yapılabiliyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan’da Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Kazanım Tesisi Kuruyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Elbistan’a Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Dönüşüm Tesisi kazandırılıyor. Yaklaşık 100 Milyonluk yatırımın yüzde 90’ı hibe olacak.
Başkan Görgel: “Kahramanmaraş Mutfağı Nesilden Nesile Aktarılan Eşsiz Bir Miras”
Türk Mutfağı Haftası etkinliğinde konuşan Başkan Fırat Görgel, “Kahramanmaraş, toprağında bereketi, mutfağında kültürü, sofrasında kardeşliği yaşatan kadim bir şehir. Kahramanmaraş'ı gastronomi turizminde de daha güçlü bir noktaya taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizin tarihi izlerini taşıyan, tamamen şehrimizin ürünlerinden oluşan 600’ü aşkın reçetenin olduğu yemek kitabı hazırlıyoruz” dedi.
Kahramanmaraş’ta 8 Günlük Acı Bekleyiş Sona Erdi! Nehirde Kaybolan Vatandaşın Cansız Bedeni Bulundu
Kahramanmaraş Onikişubat'ta balık tutarken Ceyhan Nehri'ne düşen 62 yaşındaki S.A.'nın 8 gün süren arama sonrası cansız bedenine ulaşıldı.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan Pınarbaşı Caddesi’nde Kesintisiz Asfalt Mesaisi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın en önemli ulaşım arterlerinden Pınarbaşı Caddesi’nde asfalt serimini kesintisiz sürdürüyor.