© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş İstiklalspor Yeni Yönetimi Belirlendi

Yeni sezonda TFF 3, Ligde mücadele edecek olan temsilcimiz Kahramanmaraş İstiklalspor’un yeni yönetim kurulu belli oldu. Kulüp Başkanımız Sayın Ahmet Gaffar Akarca nezaretinde yeni yönetim kurulumuzda görev dağılımı da gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş’ımızı yeni sezonda TFF 3. Ligde temsil edecek olan Kahramanmaraş İstiklalspor’umuz da genel kurul yapıldı. Seçimli genel kurulda Kahramanmaraş İstiklalspor Kulüp Başkanlığına İş İnsan Sayın Ahmet Gaffar Akarca seçilirken yeni yönetim kurulu listemiz de belli oldu. 

Yapılan kongre ile göreve başlayan yeni yönetim kurulumuz da görev dağılımı da yapıldı. Yapılan toplantı neticesinde yönetim kurulumuz ve görev listesi;
 
YÖNETİM KURULU LİSTESİ
AHMET GAFFAR AKARCA 
BAŞKAN 

FETHİ NARLI 
BAŞKAN YARDIMCISI 

MEHMET FATİH DERTLİ 
BAŞKAN YARDIMCISI 

İSMAİL KURTUL 
BAŞKAN YARDIMCISI 

HİKMET GÜMÜŞER 
MUHASİP ÜYE 

ŞEMS SEZAL 
SAYMAN 

MUSTAFA BÜYÜKDERELİ 
GENEL SEKRETER 

HARUN ÇİÇEKÇİ
AS BAŞKAN 

SEDAT TEKİNŞEN 
YÖN.KUR.ÜYESİ 

VOLKAN DALYAN 
YÖN.KUR.ÜYESİ 

BARBAROS SEZAL 
YÖN.KUR.ÜYESİ 

MEHMET CAN SULAR 
YÖN.KUR.ÜYESİ 

ONUR PARLAKYİĞİT 
YÖN.KUR.ÜYESİ 

AHMET DEDEOĞLU 
YÖN.KUR.ÜYESİ 

YAVUZ KARAÇAY 
YÖN.KUR.ÜYESİ 

LEVENT ALEYBEYOĞLU 
YÖN.KUR.ÜYESİ 

CÜNEYT BEYİT 
YÖN.KUR.ÜYESİ 

SAMET ARIĞ 
YÖN.KUR.ÜYESİ 

MUSTAFA ORAK 
YÖN.KUR.ÜYESİ 

BURAK ORHAN ARİFİOĞLU 
YÖN.KUR.ÜYESİ 

AHMET NAIL POLAT 
YÖN.KUR.ÜYESİ 

FARUK ESENCELİ 
YÖN.KUR.ÜYESİ 
 
FUAT TOPTAŞ 
YÖN.KUR.ÜYESİ

İlginizi Çekebilir

Başkan Akpınar 92. Mahalle Toplantısında Kabasakal’ın Sorunlarını Dinledi

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, haftalık mahalle toplantıları kapsamında 92. buluşmasını Kabasakal Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda vatandaşların talep, öneri ve ihtiyaçları yerinde dinlendi.

SOGEM’in Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı Başlıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sosyal Girişimcilik Merkezi (SOGEM), dernek, vakıf ve spor kulüplerine yönelik “Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı” eğitimi programı düzenliyor. Programa başvurular çevrimiçi yapılabiliyor. 

Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan’da Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Kazanım Tesisi Kuruyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Elbistan’a Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Dönüşüm Tesisi kazandırılıyor. Yaklaşık 100 Milyonluk yatırımın yüzde 90’ı hibe olacak.

Başkan Görgel: “Kahramanmaraş Mutfağı Nesilden Nesile Aktarılan Eşsiz Bir Miras”

Türk Mutfağı Haftası etkinliğinde konuşan Başkan Fırat Görgel, “Kahramanmaraş, toprağında bereketi, mutfağında kültürü, sofrasında kardeşliği yaşatan kadim bir şehir. Kahramanmaraş'ı gastronomi turizminde de daha güçlü bir noktaya taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizin tarihi izlerini taşıyan, tamamen şehrimizin ürünlerinden oluşan 600’ü aşkın reçetenin olduğu yemek kitabı hazırlıyoruz” dedi.

Kahramanmaraş’ta 8 Günlük Acı Bekleyiş Sona Erdi! Nehirde Kaybolan Vatandaşın Cansız Bedeni Bulundu

Kahramanmaraş Onikişubat'ta balık tutarken Ceyhan Nehri'ne düşen 62 yaşındaki S.A.'nın 8 gün süren arama sonrası cansız bedenine ulaşıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan Pınarbaşı Caddesi’nde Kesintisiz Asfalt Mesaisi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın en önemli ulaşım arterlerinden Pınarbaşı Caddesi’nde asfalt serimini kesintisiz sürdürüyor.

TÜM HABERLER