© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Cebeloğlu'nun Yeni Yıl Mesajı

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu mesajında şu ifadelere yer verdi ; 

Sevinçleri ve üzüntüleriyle bir yılı daha geride bırakıyor, yeni umutlarla 2023 yılına girmenin heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz. Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü olarak hizmetin en iyisine layık siz değerli vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla yeni yılda da 24 saat görevimizin başında olduğumuzu ifade etmek isterim.

Meydana gelebilecek her türlü olay sizlerin vereceği destekle suç ve suçluyla mücadelenin etkin bir şekilde sürdürülmesine katkı sağlanacaktır. Şüphesiz bu mücadeledeki en büyük gücümüz ve motivasyon kaynağımız vatandaşlarımızın bizlere verdiği ve de vereceği destektir.

Bu duygu ve düşüncelerle görevi uğruna canlarını hiç çekinmeden veren aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle, kahraman gazilerimizi şükranla anarken, tüm Kahramanmaraşlı hemşerilerimizin, Teşkilat mensuplarımızın ve ailelerinin yeni yılını kutlar; yeni yılın milletimize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini dilerim.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Meme Kanserine Karşı Farkındalık Etkinliği

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde gerçekleştirilen farkındalık programında uzman hekimler, meme kanseri taramaları ve erken teşhisin önemi hakkında katılımcılara bilgi verirken tiyatro gösterisiyle de farkındalık mesajları verildi.

Beşir Ayvazoğlu, Büyükşehir’in Kitap Fuarı’nda Edebiyatı Anlattı

Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta düzenlenen 11. Uluslararası Kitap Fuarı, yazar ve şair Beşir Ayvazoğlu’nu ağırladı. Ayvazoğlu, edebiyatın düşünce dünyasına katkısı ve kültürel mirasın aktarımındaki rolü üzerine konuştu.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den “Su, Ab ı Hayat, Medeniyet Sempozyumu”na Davet

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Yazarlar Birliği ve Ayasofya Dergisi iş birliğinde 24 Ekim Cumartesi günü Şairler Tepesi’nde “Su, Ab ı Hayat, Medeniyet Sempozyumu” konulu sempozyum düzenleyecek. Saat 11.00 – 17.00 arasında gerçekleştirilecek sempozyuma tüm vatandaşlar davet edildi. 

Kahramanmaraş Büyükşehir’in Çevre Yüksek Mühendisi Erdem Akgül’e COP31’de Görev

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çevre Yüksek Mühendisi Erdem Akgül, 45 bin aday arasından seçilerek COP31’de görev almaya hak kazandı. Akgül, Antalya’da düzenlenecek uluslararası zirvede Kahramanmaraş’ın ve Büyükşehir Belediyesinin çevreci yatırımları ile iklim değişikliğiyle mücadele çalışmalarını uluslararası katılımcılara tanıtacak.

Başkan Görgel, “Basketbol Takımımız Şehrimizi En Güzel Şekilde Temsil Ediyor”

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Spor Kipaş İstiklal Basketbol Takımı ile bir araya gelen Başkan Fırat Görgel, “Basketbol takımımızın elde ettiği her başarı, şehrimizin spor kültürünün gelişmesi ve Kahramanmaraş’ın adının daha geniş kitlelere ulaşması açısından çok önem taşıyor. Sporcularımıza ve teknik ekibimize başarılar temenni ediyorum” dedi. 

Kahramanmaraş Büyükşehir’den KPSS Adaylarına Ücretsiz Ulaşım

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 25 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek önlisans KPSS’ye girecek adaylara ücretsiz ulaşım desteği sağlayacak. Adaylar, sınav giriş belgelerini göstererek Büyükşehir Belediyesine ait toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanabilecek.

TÜM HABERLER