Kahramanmaraş Geleneksel Ağustos Fuarı’na Davet: Komşu İllerde Reklam Kampanyası Başladı
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Ağustos Fuarı, 9 Ağustos Cuma günü kapılarını açıyor. Etkinlik öncesi heyecan dorukta, bu yılki fuar tanıtımı ise komşu illerde geniş bir şekilde yapıldı.
Gaziantep, Adana, Malatya, Kayseri, Hatay, Adıyaman ve Osmaniye’deki billboardlarda fuarın tanıtım görselleri yer aldı. Bu tanıtımlar sayesinde, çevre illerdeki vatandaşlar da fuara çekilmek isteniyor. Fuar, 20 yıl aranın ardından yeniden düzenlenirken, büyük bir katılım ve ilgi bekleniyor.
Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, fuarın esnaflar için önemli bir fırsat sunduğunu belirtti. Fuar kapsamında 170 esnafın stant açacağını vurgulayan Görgel, tanıtımların bu esnaflara destek olmayı amaçladığını ifade etti. Ayrıca, çevre illerdeki tüm vatandaşların fuara davet edildiğini de sözlerine ekledi.
İlginizi Çekebilir
Onikişubat Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım seferberliğini sürdürüyor
Onikişubat Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de ulaşım ve üstyapı altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Kahramanmaraş'taki Okul Saldırganının Anne Babası Hakim Karşısına Çıkacak
Kahramanmaraş'ta Ayser Çalık Ortaokulu'nda 9 öğrenci ve 1 öğretmenin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edilirken, sanıklar hakkında yargılama süreci resmen başladı.
Kahramanmaraş'ta Karamaraş Caddesi Yenileniyor! KASKİ'den Geleceğe Yatırım
KASKİ, Kahramanmaraş Bağlarbaşı Mahallesi Karamaraş Caddesi'nde altyapıyı yeniliyor. Modern ve dayanıklı altyapı için çalışmalar sürüyor.
Kahramanmaraş'ta Maganda Kurşunu Davasında Karar! Sanık Tahliye Edildi, Aile Tepkili
Kahramanmaraş Ekinözü'nde maganda kurşunuyla ölen Durdu Tatar davasında sanığa 3 yıl 10 ay hapis verildi. Mahkeme tahliye kararı aldı.
4 Kişi Geldi, Kanlı Saldırı Gerçekleşti! Kahramanmaraş'ta Şok Olay
Kahramanmaraş'ta evine gelen 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan 27 yaşındaki genç ağır yaralandı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
Milletvekili Karakoç'tan NATO Zirvesi Mesajı: "Türkiye İçin Yeni Stratejik Dönem Başladı"
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç, NATO Ankara Zirvesi'nin Türkiye'nin savunma sanayii, CAATSA yaptırımları, F-35 programı ve stratejik özerklik hedefleri açısından yeni fırsatlar sunduğunu belirterek, sürecin dikkatle değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.