© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş Geleneksel Ağustos Fuarı, 20 Yıl Aradan Sonra Kıraç Konseriyle Başlıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 20 yıl aradan sonra yeniden düzenlenecek “Uluslararası Geleneksel Kahramanmaraş Ağustos Fuarı”nı büyük bir etkinlikle açıyor. Fuar, 9 Ağustos Cuma akşamı saat 21.30’da Kıraç konseriyle kapılarını ziyaretçilere açacak.

KAFUM Atatürk Parkı’nda gerçekleştirilecek açılış konserinde, rock müziğinin tanınmış isimlerinden Kıraç sahne alacak. Konserde, Kıraç’ın Taş Duvarlar, Endamın Yeter, Çayır Çimen Geze Geze, Razıysan Gel, Gidiyorum, Kerkük Zindanı, Karakaş Gözlerin Elmas, Gönül ve Beddua gibi popüler şarkıları müzikseverlerle buluşacak. Konser, saat 21.30’da başlayacak ve tüm vatandaşlar davetli olacak.

Etkinlikler 31 Ağustos’a Kadar Devam Edecek

Fuar, 9 Ağustos’tan itibaren 31 Ağustos Cumartesi gününe kadar devam edecek. Etkinliklerin detaylarına ve program takvimine Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin web sitesinden ulaşılabilir.

Bu uzun aranın ardından fuarın yeniden düzenlenmesi, şehirde büyük bir heyecan yaratmış durumda. Kıraç’ın muhteşem performansıyla başlayacak olan fuar, Kahramanmaraşlılara unutulmaz anlar yaşatmayı vaat ediyor.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş'taki Okul Saldırganının Anne Babası Hakim Karşısına Çıkacak

Kahramanmaraş'ta Ayser Çalık Ortaokulu'nda 9 öğrenci ve 1 öğretmenin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edilirken, sanıklar hakkında yargılama süreci resmen başladı.

Kahramanmaraş'ta Karamaraş Caddesi Yenileniyor! KASKİ'den Geleceğe Yatırım

KASKİ, Kahramanmaraş Bağlarbaşı Mahallesi Karamaraş Caddesi'nde altyapıyı yeniliyor. Modern ve dayanıklı altyapı için çalışmalar sürüyor.

Kahramanmaraş'ta Maganda Kurşunu Davasında Karar! Sanık Tahliye Edildi, Aile Tepkili

Kahramanmaraş Ekinözü'nde maganda kurşunuyla ölen Durdu Tatar davasında sanığa 3 yıl 10 ay hapis verildi. Mahkeme tahliye kararı aldı.

4 Kişi Geldi, Kanlı Saldırı Gerçekleşti! Kahramanmaraş'ta Şok Olay

Kahramanmaraş'ta evine gelen 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan 27 yaşındaki genç ağır yaralandı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Milletvekili Karakoç'tan NATO Zirvesi Mesajı: "Türkiye İçin Yeni Stratejik Dönem Başladı"

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç, NATO Ankara Zirvesi'nin Türkiye'nin savunma sanayii, CAATSA yaptırımları, F-35 programı ve stratejik özerklik hedefleri açısından yeni fırsatlar sunduğunu belirterek, sürecin dikkatle değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Nursultan Nazarbayev Bulvarı’nda Dönüşüm Yürüyüş Yolu İmalatıyla Sürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Nursultan Nazarbayev Bulvarı’nda sıcak asfalt seriminin ardından yürüyüş yollarının imalatına geçti. Proje kapsamında artere toplam 4 bin metrekarelik yeni yürüyüş yolu kazandırılacak.

TÜM HABERLER