Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi Kursiyerlerin Bir Örnek Davranış Daha Gerçekleştirdi
GÜNDEMKahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi ile Dulkadiroğlu Halk Eğitim Merkezi’nin ortaklaşa düzenlediği giyim kursunda öğrenim gören bayan kursiyerler, Huzur Evi’nde bulunan yaşlıları unutmadı. Kursiyerler, yaşlılar için özel pijamalar imal ederek Huzur Evi’ne ulaştırdı.
Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi, ortaya koyduğu kurs ve projelerle Kahramanmaraş’a örnek olmaya devam ediyor. Daha önce deprem ve sel mağdurlarına yönelik çalışma yapan Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi Giyim Kursu öğrencileri, bu defa da yaşlılar için kolları sıvadı.
Yaşlılar haftası dolayısıyla çalışma yapan Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi öğrencileri, yaşlılara pijama dikerek Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne teslim etti.
Kurs Eğitmeni Sevim Çıkrıkcı’nın liderliğinde gerçekleştirilen sosyal sorumluluk faaliyetine kursiyerler de büyük ilgi gösterdi.
İlginizi Çekebilir
SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.
SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor
SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.
SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi
SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.
Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.
Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.
Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik
Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.