Kahramanmaraş Büyükşehir’in Çınaraltı Çay Bahçesi, Hizmete Açılıyor
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Dulkadiroğlu Pınarbaşı’nda hayata geçirilen Çınaraltı Çay Bahçesi, 11 Temmuz Cumartesi günü saat 17.30’da düzenlenecek törenle hizmete açılacak. Tüm vatandaşlar açılış programına davet edildi.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde sosyal yaşam alanlarını artırmaya yönelik yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. Vatandaşların aileleriyle birlikte keyifli vakit geçirebileceği modern ve konforlu mekânları şehre kazandırmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda Dulkadiroğlu Pınarbaşı’nda hayata geçirdiği Çınaraltı Çay Bahçesi projesini tamamladı.
Yaklaşık 15 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilen Çınaraltı Çay Bahçesi, doğal dokusuyla öne çıkan Pınarbaşı bölgesine yeni bir sosyal yaşam alanı kazandıracak. Modern mimarisi, ferah oturma alanları ve vatandaşların her yaştan bireyle birlikte vakit geçirebileceği sosyal donatılarıyla dikkat çeken tesis, bölgenin önemli buluşma noktalarından biri olmaya hazırlanıyor.
Bölgenin Cazibesine Katkı Sağlayacak
Şehrin sosyal yaşamına katkı sağlayacak yeni yatırım, vatandaşların günlük yaşamın yoğun temposundan uzaklaşarak dinlenebileceği, aileleri ve dostlarıyla hoş vakit geçirebileceği bir ortam sunacak. Özellikle yaz aylarında serin atmosferiyle yoğun ilgi görmesi beklenen tesisin, Pınarbaşı’nın cazibesini artırarak bölge ekonomisine de katkı sağlaması hedefleniyor.
Çınaraltı Çay Bahçesi Hizmete Açılıyor
Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Çınaraltı Çay Bahçesi, 11 Temmuz Cumartesi günü düzenlenecek törenle resmi olarak hizmete açılacak. Açılış programı saat 17.30’da başlayacak. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, vatandaşların sosyal yaşamına değer katacak yeni yatırımın hayırlı olması temennisinde bulunularak tüm vatandaşlar açılış programına davet edildi.
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş’ta Ödüllü Tenis Turnuvası Heyecanı: Başvurular Başladı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde, 15 Temmuz Spor Vadisi’nde düzenlenecek ödüllü Tekler Tenis Turnuvası için başvurular başladı. 6 farklı yaş kategorisinde gerçekleştirilecek organizasyona müracaatlar 12 Temmuz Pazar günü saat 12.00’a kadar çevrimiçi olarak yapılabilecek.
Kahramanmaraş’ta Özel Gereksinimli Bireylerin El Emeği Eserleri Görücüye Çıktı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Engelsiz Yaşam Merkezi’nde eğitim alan özel gereksinimli bireylerin yıl boyunca hazırladığı el emeği ürünler yıl sonu sergisinde görücüye çıktı. Programda kursiyerlere belgeleri takdim edilirken, ortaya koydukları eserler ziyaretçilerden tam not aldı.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Dulkadiroğlu Gençosman’da Asfalt Mesaisini Sürdürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Dulkadiroğlu Gençosman Mahallesi’nde sürdürdüğü asfalt çalışmalarıyla 30001, 30002 ve 30014. sokaklar yenilenirken, 30026. Sokak’ta sıcak asfalt serimi tüm hızıyla devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Bahçelievler’i Sokak Sokak, Cadde Cadde Sıcak Asfaltla Buluşturuyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Bahçelievler Mahallesi’nde altyapı çalışmaları sırasında zarar gören yolları sıcak asfaltla yeniliyor. 9009, 9007, 9005 ve 9018’inci sokaklarda çalışmalar tamamlanırken, 9003’üncü Sokak’taki asfalt serimi ise sürüyor.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programları Başlıyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Valilik ve paydaş kurumlar iş birliğiyle, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 10’uncu yıl dönümü dolayısıyla kapsamlı bir anma programı düzenlenecek. 10 – 17 Temmuz tarihleri arasında konferanslar, sergiler, yürüyüşler, dini programlar ve kültürel etkinliklerle 15 Temmuz ruhu yaşatılacak.
Şehit ve Gazi Çocuklarının Karne Sevinci Başkonuş’ta Yaşandı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde düzenlenen karne etkinliğinde şehit ve gazi çocukları Başkonuş Yaylası’nda, oyunlar, yarışmalar ve çeşitli aktivitelerle dolu unutulmaz bir gün yaşadı.