© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Yavuz Selim Mahallesi’nde Kesintisiz Asfalt Mesaisi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezinde yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, Dulkadiroğlu’ndaki Yavuz Selim Mahallesi’nde altyapı çalışmalarının tamamlandığı yollarda sıcak asfalt serimi gerçekleştirerek yolların konforunu artırıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde ulaşım altyapısını daha güçlü hale getirmek amacıyla yürüttüğü yol yenileme çalışmalarını kesintisiz şekilde sürdürüyor. Cadde cadde, sokak sokak eş zamanlı olarak devam eden asfalt uygulamalarıyla, vatandaşların daha güvenli ve konforlu ulaşım hizmetlerinden faydalanması hedefleniyor.

Bu kapsamda çalışmaların son durağı Dulkadiroğlu’ndaki Yavuz Selim Mahallesi oldu. Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı koordinesinde sürdürülen çalışmalarda sıcak asfalt serim çalışmaları gerçekleştiriliyor. Altyapı yatırımlarının ardından yıpranan ve sürüş kalitesini olumsuz etkileyen yol yüzeyleri sıcak asfalt ile kaplanıyor.

Hedef Daha Güvenli ve Modern Ulaşım

Geleceğin ulaşım ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde planlanan çalışmalar kapsamında Yavuz Selim Mahallesi’ndeki 73006., 73008., 73010., 73013., 73019., 73015., 73014. 73023., 73030., 73021., 73028., 73026., 73024., 73022. ve 73016. sokaklarda sıcak asfalt serimi çalışmaları başlatıldı.

Yaklaşık 2 kilometre uzunluğundaki yollarda gerçekleştirilen sıcak asfalt serimiyle hem sürüş güvenliği artırılıyor hem de şehir içi ulaşımın kesintisiz ve sağlıklı şekilde sürdürülmesi sağlanıyor.

Başkan Fırat Görgel’e Teşekkür  

Gerçekleştirilen asfalt çalışmaları ile birlikte vatandaşların yaşam kalitesine ve kent içi ulaşım konforu oluştuğunu ifade eden Yavuz Selim Mahalle Muhtarı Hasan Yorulmaz, “Büyükşehir Belediyesi tarafından yollarımızda mahallemizin her köşesinde asfalt serimi gerçekleştiriliyor. Başkanımız Fırat Görgel, mahallemizi tertemiz yollara kavuşturuyor. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş'ta Zincirleme Kaza! 6 Araç Birbirine Girdi, 1 Yaralı

Kahramanmaraş Onikişubat'ta 6 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Olayla ilgili polis ekipleri inceleme başlattı.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Mehmet Akif’te Asfalt Mesaisini Gece de Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Mehmet Akif Mahallesi’nde asfalt çalışmasını gece de sürdürüyor.

Genç KahramanMaraşlılar Derneği İkinci Olağanüstü Genel Kurulunu Gerçekleştirdi

Genç KahramanMaraşlılar Derneği, İkinci Olağanüstü Genel Kurulu’nu üyelerinin yoğun katılımıyla Ankara’da gerçekleştirdi. Genel kurulda derneğin bugüne kadar yürüttüğü çalışmalar değerlendirilirken, yeni döneme ilişkin hedefler, faaliyet planı ve çalışma programı üyelerin görüşüne sunuldu.

Kahramanmaraşlı Kıbrıs Gazilerinin Destanı Kitap ve Belgesel Oldu

1974 Kıbrıs Barış Harekatı'na katılan Kahramanmaraşlı gazilerin hatıraları, Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle hazırlanan kitap ve belgeselle kalıcı hafızaya dönüştürüldü. Türkiye'de bu alanda hazırlanan ilk çalışma olma özelliği taşıyan çalışmanın tanıtımı, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş'ta Dev Enerji Yatırımı Hizmete Girdi! 200 Milyon TL'lik GES Açıldı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Pazarcık’ta 200 Milyon TL’lik yatırımla hayata geçirdiği 6 megavat kurulu güce sahip Güneş Enerji Santrali düzenlenen törenle hizmete açıldı. Yerel yönetimler tarafından şehirde hayata geçirilen en büyük GES yatırımı olan tesis, sürdürülebilir enerji üretimiyle çevreye ve belediye bütçesine katkı sunacak.

Malatya Sallandı, Kahramanmaraş Tedirgin Oldu! 5,0'lık Deprem Bölgede Hissedildi

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde meydana gelen 5,0 büyüklüğündeki deprem Kahramanmaraş'ta da hissedildi. İlk belirlemelere göre olumsuzluk yok.

TÜM HABERLER