© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş Büyükşehirden Yavuz Selim Mahallesi’nde Asfalt Mesaisi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Yavuz Selim Mahallesi’nde başlattığı asfalt seferberliği kapsamında Karacabey Caddesi ile 73011 ve 73030’uncu sokaklarda çalışmalarına devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde başlattığı asfalt seferberliğini genişleterek sürdürüyor. Vatandaşlara daha güvenli, konforlu ve modern ulaşım imkânı sunmayı hedefleyen çalışmalar kapsamında Dulkadiroğlu Yavuz Selim Mahallesi’nde asfalt serimi etaplar halinde devam ediyor. Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı koordinesinde yürütülen çalışmalar çerçevesinde, özellikle altyapı yatırımları sonrası deformasyona uğrayan yollar sıcak asfaltla yenileniyor.

Program kapsamında 73006, 73008, 73010, 73013, 73014 ve 73015’inci sokaklarda asfalt serimi tamamlandı. Ekipler Karacabey Caddesi ile 73011 ve 73030’uncu sokaklarda ise çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor. Yol yenileme çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte mahallede hem araç trafiğinin daha akıcı hale gelmesi hem de sürüş güvenliğinin artırılması amaçlanıyor.

“Altyapımız ve Yollarımız Büyükşehir’le Yenileniyor”

Yavuz Selim Mahallesi’nde altyapı çalışmalarının ardından üstyapı yatırımları da hız kazandı. Özellikle kazı çalışmaları nedeniyle bozulan yolların modern asfaltla kaplanması, mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı. Yavuz Selim Mahalle Muhtarı Hasan Yorulmaz, yapılan hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederek, “Mahallemiz depremlerde çok ciddi hasar almıştı. Altyapımız ve yollarımız harap olmuştu. Büyükşehir Belediyemiz sağ olsun önce altyapımızı yeniledi, şimdi de yollarımızı asfaltla kaplıyor. Yollarımız çok güzel oluyor. Çektiğimiz tüm sıkıntılara değiyor bu çalışmalar. Fırat Görgel başkanımıza mahallem ve şahsım adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Mahalle Sakinlerinden Çalışmalara Tam Not

Mahalle sakinlerinden Alican Ağar da altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan yolların yeniden modern bir görünüme kavuştuğunu belirterek, “Altyapı çalışmalarından dolayı yollarımız bozulmuştu. Büyükşehir Belediyesi şimdi yollarımızı asfaltlıyor. Çok güzel çalışmalar yapılıyor mahallemizde. Mahallemizin ana yolları ve ara sokakları tamamen yenileniyor” dedi.

İlginizi Çekebilir

Başkan Akpınar 92. Mahalle Toplantısında Kabasakal’ın Sorunlarını Dinledi

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, haftalık mahalle toplantıları kapsamında 92. buluşmasını Kabasakal Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda vatandaşların talep, öneri ve ihtiyaçları yerinde dinlendi.

SOGEM’in Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı Başlıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sosyal Girişimcilik Merkezi (SOGEM), dernek, vakıf ve spor kulüplerine yönelik “Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı” eğitimi programı düzenliyor. Programa başvurular çevrimiçi yapılabiliyor. 

Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan’da Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Kazanım Tesisi Kuruyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Elbistan’a Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Dönüşüm Tesisi kazandırılıyor. Yaklaşık 100 Milyonluk yatırımın yüzde 90’ı hibe olacak.

Başkan Görgel: “Kahramanmaraş Mutfağı Nesilden Nesile Aktarılan Eşsiz Bir Miras”

Türk Mutfağı Haftası etkinliğinde konuşan Başkan Fırat Görgel, “Kahramanmaraş, toprağında bereketi, mutfağında kültürü, sofrasında kardeşliği yaşatan kadim bir şehir. Kahramanmaraş'ı gastronomi turizminde de daha güçlü bir noktaya taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizin tarihi izlerini taşıyan, tamamen şehrimizin ürünlerinden oluşan 600’ü aşkın reçetenin olduğu yemek kitabı hazırlıyoruz” dedi.

Kahramanmaraş’ta 8 Günlük Acı Bekleyiş Sona Erdi! Nehirde Kaybolan Vatandaşın Cansız Bedeni Bulundu

Kahramanmaraş Onikişubat'ta balık tutarken Ceyhan Nehri'ne düşen 62 yaşındaki S.A.'nın 8 gün süren arama sonrası cansız bedenine ulaşıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan Pınarbaşı Caddesi’nde Kesintisiz Asfalt Mesaisi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın en önemli ulaşım arterlerinden Pınarbaşı Caddesi’nde asfalt serimini kesintisiz sürdürüyor.

TÜM HABERLER