© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Sanatseverlere Unutulmaz Bir Türk Müziği Akşamı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, KSÜ ve Kahramanmaraş Musiki Derneği iş birliğiyle 13 Şubat Cuma günü saat 19.30’da “İstanbul Şarkıları Türk Müziği Konseri” sanatseverlerle buluşturulacak. KSÜ Yunus Emre Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek konsere tüm müzikseverler davet edildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, UNESCO tarafından Türkiye’deki tek “Edebiyat Şehri” olarak tescillenen Kahramanmaraş’ın kültürel kimliğini güçlendirecek etkinliklerini artırarak sürdürüyor. Tiyatro gösterimlerinden söyleşilere, resim sergilerinden konferanslara kadar geniş bir yelpazede kültürel etkinlikleri vatandaşlarla buluşturan Büyükşehir Belediyesi, bu kez müzikseverleri büyüleyecek bir konsere imza atıyor.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi ve Kahramanmaraş Musiki Derneği iş birliğiyle düzenlenecek “İstanbul Şarkıları Türk Müziği Konseri” 13 Şubat Cuma günü sanatseverlerle buluşacak. Orkestra şefliğini Bahaiddin Bilginer’in üstleneceği müzik şöleni, Yunus Emre Kongre ve Kültür Merkezi’nde saat 19.30’da başlayacak. Konser boyunca, Türk müziğinin birbirinden değerli eserleri seslendirilecek ve dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşatılacak. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, konserin Türk Halk Müziği’nin eşsiz tınılarını Kahramanmaraşlılarla buluşturacağı ifade edilirken, tüm müzikseverler etkinliğe davet edildi.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir’den KPSS Adaylarına Son Prova Desteği

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin gençlik markası Pusula Maraş, KPSS’ye hazırlanan memur adaylarına sınav öncesi son prova niteliğinde ücretsiz deneme sınavı düzenleyecek. Ortaöğretim, ön lisans ve lisans adaylarına yönelik düzenlenecek deneme sınavlarına başvurular başladı.

Kahramanmaraş'ta Geleneksel Ağustos Fuarı İçin Geri Sayım! KAFUM'da Hazırlıklar Hız Kazandı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından KAFUM’da düzenlenecek Geleneksel Ağustos Fuarı öncesinde alanda hazırlıklar hızla devam ediyor. Hazırlıkların tamamlanmasının ardından KAFUM, 1 Ağustos Cumartesi günü ziyaretçilerini ağırlamaya başlayacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Yeni Haftada 4 İlçe 37 Farklı Noktada Sıcak Asfalt Mesaisi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, asfalt programı kapsamında 20 – 26 Temmuz tarihleri arasında 4 farklı ilçe 10 farklı mahallede toplam 37 farklı cadde ve sokakta sıcak asfalt serimi gerçekleştirerek yerleşim yerlerinin ulaşım konforunu katbekat iyileştirecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den “Şehrimi Seviyorum, Doğayı Koruyorum” Etkinliğiyle Güçlü Mesaj

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Şairler Tepesi mevkiinde gerçekleştirdiği gönüllü çevre etkinliğinde vatandaşlar ve belediye ekipleri el ele vererek doğal alanları temizledi, çevrenin korunması konusunda toplumsal farkındalık mesajı verdi.

Yasin Abdioğlu, Kahramanmaraş İstiklalspor’da

Kahramanmaraş İstiklalspor, yeni sezon kadro yapılanması kapsamında golcü transferini tamamladı. Kırmızı-beyazlı ekip, geçtiğimiz sezon Muğlaspor formasıyla şampiyonluk yaşayan ve 17 gole imza atan başarılı forvet Yasin Abdioğlu ile resmi sözleşme imzaladı.

Onikişubat Belediyesi’nden Yaz Kur’an Kurslarına ‘Camiler Çiçek Açtı’ ile anlamlı destek

Onikişubat Belediyesi, ‘Camiler Çiçek Açtı’ sloganıyla hayata geçirdiği sosyal ve manevi destek projesi kapsamında Yaz Kur’an Kurslarında eğitim gören çocuklarla buluşmaya devam ediyor. İlçe genelindeki camileri tek tek ziyaret eden belediye ekipleri, çocuklara çeşitli ikramlar ve hediyeler ulaştırırken, camilerin yaz döneminde çocuk sesleriyle şenlenmesine de katkı sağlıyor.

TÜM HABERLER