Kahramanmaraş Büyükşehir'den Göksun'a 6 Ayda 120 Milyon TL Yatırım
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, AK Parti Göksun İlçe Kongresi’nde yaptığı konuşmada, Göksun’da 6 ayda 120 milyon TL’yi aşan yatırımı tamamladıklarını belirterek hizmet çalışmalarının hızla devam ettiğini vurguladı.
Göksun Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kongreye, 66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci ve Kahramanmaraş’ın önde gelen siyasi isimleri de katıldı.
Başkan Görgel, AK Parti’nin hizmeti ön planda tutan büyük bir aile olduğunu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Kahramanmaraş’ın her bölgesine hizmet götürme gayretiyle hareket ettiklerini belirtti. "Göksun’a da birçok yeni proje kazandırıyoruz. İlçemizin otogarı, grup yolları, Göksun Çayı üzerindeki köprü ve Entegre Katı Atık Tesisi gibi birçok altyapı çalışması devam ediyor,” dedi.
Depremin etkilerine de değinen Görgel, “6 Şubat depremleri hepimizi derinden yaraladı. Depremin izlerini silmek ve vatandaşlarımızın yanında olmak için durmaksızın çalışıyoruz,” ifadelerini kullanarak kongrenin Kahramanmaraş ve Göksun için hayırlara vesile olmasını diledi.
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş’ta Gece Boyunca Su Kesintisi! KASKİ 14 Mahalleliyi Uyardı
Kahramanmaraş’ta planlı su kesintisi yaşanacak. KASKİ, Onikişubat ilçesinde DM10 su deposunda yapılacak bakım çalışmaları nedeniyle 14 mahalleye belirli saatler arasında su verilemeyeceğini duyurdu.
Kitap Fuarı’nda Perşembe Günü Ayvazoğlu ve Türküsev Okurlarla Buluşacak
Büyükşehir Belediyesinin 11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı’nda 22 Ekim Perşembe günü fikir ve edebiyat dünyasının sevilen yazarlarından Beşir Ayvazoğlu ve Sevda Türküsev KAFUM’da edebiyatseverlerle bir araya gelecek.
Spor Şehri Kahramanmaraş’ta Gençlere İlham Veren Buluşma
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından; TRT Spor Spikeri Erdoğan Arıkan ile Türk futbolunun efsanelerinden Tanju Çolak, Mehmet Özdilek ve İbrahim Yattara’nın katılımıyla "Amatör Sporlar Sezon Açılışı ve Spor Şehri Kahramanmaraş Buluşması" programı düzenlendi. Programda konuşan Başkan Görgel, “Kahramanmaraş'ımızı bir spor şehri haline getirebilmek en büyük hedeflerimizden birisi. Başarılı sporcularımızın önünün açıldığı bir Kahramanmaraş'ı hayal ediyoruz” dedi.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Gazi Mustafa Kuşçu Caddesi’ni Asfaltlıyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, altyapı çalışmalarının tamamlandığı Yörük Selim Mahallesi’ndeki Gazi Mustafa Kuşçu Caddesi’ni baştan sona asfaltlıyor.
Kitap Fuarı’nda Çocukların Dijital Dünyası Konuşuldu
Anadolu’nun en büyük kitap fuarında okurlarla bir araya gelen “Dijital Baba” olarak bilinen yazar Orhan Toker, çocuklarda teknoloji bağımlılığı, sosyal medyanın riskleri ve ailelerin dijital rehberlikteki rolünü ele aldı.
Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı, Edebiyat Mirasını Nesilden Nesile Taşıyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde Edebiyatın Başkenti Kahramanmaraş’ta düzenlenen 11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı, çocuklardan gençlere, yetişkinlerden ileri yaştaki kitapseverlere kadar her yaştan ziyaretçiyi aynı çatı altında buluşturuyor.