© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş Büyükşehir'den Göksun'a 6 Ayda 120 Milyon TL Yatırım

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, AK Parti Göksun İlçe Kongresi’nde yaptığı konuşmada, Göksun’da 6 ayda 120 milyon TL’yi aşan yatırımı tamamladıklarını belirterek hizmet çalışmalarının hızla devam ettiğini vurguladı.

Göksun Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kongreye, 66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci ve Kahramanmaraş’ın önde gelen siyasi isimleri de katıldı.

Başkan Görgel, AK Parti’nin hizmeti ön planda tutan büyük bir aile olduğunu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Kahramanmaraş’ın her bölgesine hizmet götürme gayretiyle hareket ettiklerini belirtti. "Göksun’a da birçok yeni proje kazandırıyoruz. İlçemizin otogarı, grup yolları, Göksun Çayı üzerindeki köprü ve Entegre Katı Atık Tesisi gibi birçok altyapı çalışması devam ediyor,” dedi.

Depremin etkilerine de değinen Görgel, “6 Şubat depremleri hepimizi derinden yaraladı. Depremin izlerini silmek ve vatandaşlarımızın yanında olmak için durmaksızın çalışıyoruz,” ifadelerini kullanarak kongrenin Kahramanmaraş ve Göksun için hayırlara vesile olmasını diledi.

İlginizi Çekebilir

Onikişubat Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım seferberliğini sürdürüyor

Onikişubat Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de ulaşım ve üstyapı altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kahramanmaraş'taki Okul Saldırganının Anne Babası Hakim Karşısına Çıkacak

Kahramanmaraş'ta Ayser Çalık Ortaokulu'nda 9 öğrenci ve 1 öğretmenin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edilirken, sanıklar hakkında yargılama süreci resmen başladı.

Kahramanmaraş'ta Karamaraş Caddesi Yenileniyor! KASKİ'den Geleceğe Yatırım

KASKİ, Kahramanmaraş Bağlarbaşı Mahallesi Karamaraş Caddesi'nde altyapıyı yeniliyor. Modern ve dayanıklı altyapı için çalışmalar sürüyor.

Kahramanmaraş'ta Maganda Kurşunu Davasında Karar! Sanık Tahliye Edildi, Aile Tepkili

Kahramanmaraş Ekinözü'nde maganda kurşunuyla ölen Durdu Tatar davasında sanığa 3 yıl 10 ay hapis verildi. Mahkeme tahliye kararı aldı.

4 Kişi Geldi, Kanlı Saldırı Gerçekleşti! Kahramanmaraş'ta Şok Olay

Kahramanmaraş'ta evine gelen 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan 27 yaşındaki genç ağır yaralandı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Milletvekili Karakoç'tan NATO Zirvesi Mesajı: "Türkiye İçin Yeni Stratejik Dönem Başladı"

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç, NATO Ankara Zirvesi'nin Türkiye'nin savunma sanayii, CAATSA yaptırımları, F-35 programı ve stratejik özerklik hedefleri açısından yeni fırsatlar sunduğunu belirterek, sürecin dikkatle değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

TÜM HABERLER