© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş Büyükşehirden Gençlere Özel Doğa ve Tarih Dolu Fotoğraf Turu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 18 – 30 yaş aralığındaki vatandaşlara yönelik “Fotoğrafçılık Gezisi” düzenleyecek. 10 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek programa Büyükşehir’in internet adresinden çevrimiçi başvuru yapılabiliyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, genç dostu projelerine bir yenisini daha ekliyor. Başkan Fırat Görgel öncülüğünde gençlerin sosyal, kültürel ve sanatsal gelişimlerine katkı sunmak amacıyla sürdürülen faaliyetler kapsamında 10 Mayıs Cumartesi günü özel bir “Fotoğrafçılık Gezisi” düzenlenecek. 18 - 30 yaş aralığındaki vatandaşların katılım sağlayabileceği bu anlamlı etkinlik, katılımcılara doğayla baş başa kalma ve şehrin tarihi mirasını objektifleriyle ölümsüzleştirme imkânı sunacak. Gezi rotasında yer alan Savruk Şelalesi, eşsiz doğasıyla doğaseverleri büyülerken, Eshab-ı Kehf ise mistik atmosferi ve tarihî dokusuyla fotoğraf tutkunlarına ilham verecek.

Başvurular Büyükşehir’in İnternet Adresinden Yapılabiliyor

Profesyonel ve amatör fotoğrafçılar için eşsiz kareler yakalama fırsatı sunan bu etkinlikte, katılımcılar sadece güzel manzaralarla değil, aynı zamanda Kahramanmaraş’ın kültürel zenginlikleriyle de buluşacak. Huzur veren doğal güzellikler eşliğinde fotoğrafçılık üzerine bilgi ve deneyim paylaşımı da sağlanacak. Katılımın ücretsiz olduğu etkinliğe başvurular, https://kahramanmaras.bel.tr/duyuru/2025/05/02/fotografcilik-gezisi-basvuru-formu internet adresinden çevrimiçi yapılabiliyor.

İlginizi Çekebilir

Onikişubat Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım seferberliğini sürdürüyor

Onikişubat Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de ulaşım ve üstyapı altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kahramanmaraş'taki Okul Saldırganının Anne Babası Hakim Karşısına Çıkacak

Kahramanmaraş'ta Ayser Çalık Ortaokulu'nda 9 öğrenci ve 1 öğretmenin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edilirken, sanıklar hakkında yargılama süreci resmen başladı.

Kahramanmaraş'ta Karamaraş Caddesi Yenileniyor! KASKİ'den Geleceğe Yatırım

KASKİ, Kahramanmaraş Bağlarbaşı Mahallesi Karamaraş Caddesi'nde altyapıyı yeniliyor. Modern ve dayanıklı altyapı için çalışmalar sürüyor.

Kahramanmaraş'ta Maganda Kurşunu Davasında Karar! Sanık Tahliye Edildi, Aile Tepkili

Kahramanmaraş Ekinözü'nde maganda kurşunuyla ölen Durdu Tatar davasında sanığa 3 yıl 10 ay hapis verildi. Mahkeme tahliye kararı aldı.

4 Kişi Geldi, Kanlı Saldırı Gerçekleşti! Kahramanmaraş'ta Şok Olay

Kahramanmaraş'ta evine gelen 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan 27 yaşındaki genç ağır yaralandı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Milletvekili Karakoç'tan NATO Zirvesi Mesajı: "Türkiye İçin Yeni Stratejik Dönem Başladı"

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç, NATO Ankara Zirvesi'nin Türkiye'nin savunma sanayii, CAATSA yaptırımları, F-35 programı ve stratejik özerklik hedefleri açısından yeni fırsatlar sunduğunu belirterek, sürecin dikkatle değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

TÜM HABERLER