© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan Kırsalına 5 Bin Metrekarelik Kilit Parke

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan kırsalında Bakış, Güneşli ve çevre mahallelerine kazandırdığı toplam 5 bin metrekare kilit parke ile yerleşim yerlerinin ulaşım sorununu çözüme kavuşturdu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde sürdürdüğü ulaşım yatırımları kapsamında Elbistan’da da yol altyapısını modernize etmeye devam ediyor.  Vatandaşlara daha güvenli ve konforlu bir ulaşım imkânı sunmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarla ilçenin ulaşım ağını her geçen gün daha da güçlendiriyor.

Son olarak Elbistan’ın Bakış, Güneşli ve çevre mahallelerinde sürdürülen çalışmalarla stabilize yol ağı, kilit parke ile kaplandı. Uzun süredir araç geçişlerinde özellikle yaz aylarında toz, kış aylarında ise çamur nedeniyle sorun yaşanan arter, 4 Milyon TL’lik yatırım ile 5 bin metrekare kilit parke ile kaplanarak kalıcı şekilde iyileştirildi.

Yapılan bu dokunuşlarla bölge sakinlerinin günlük yaşamı kolaylaştırıldı, ulaşımda kalite ve güvenlik artırıldı.

Mahalle Muhtarından Başkan Görgel’e Teşekkür

Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakış Mahalle Muhtarı Doğan Yüksek, “Buralar çamur ve toz olduğu için Büyükşehir Belediyesine müracaatta bulunduk. Sağ olsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Fırat Görgel bize yardımcı oldu. Çalışmalarımız 3-4 noktada devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fırat Görgel’e teşekkür ediyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir’den KPSS Adaylarına Son Prova Desteği

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin gençlik markası Pusula Maraş, KPSS’ye hazırlanan memur adaylarına sınav öncesi son prova niteliğinde ücretsiz deneme sınavı düzenleyecek. Ortaöğretim, ön lisans ve lisans adaylarına yönelik düzenlenecek deneme sınavlarına başvurular başladı.

Kahramanmaraş'ta Geleneksel Ağustos Fuarı İçin Geri Sayım! KAFUM'da Hazırlıklar Hız Kazandı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından KAFUM’da düzenlenecek Geleneksel Ağustos Fuarı öncesinde alanda hazırlıklar hızla devam ediyor. Hazırlıkların tamamlanmasının ardından KAFUM, 1 Ağustos Cumartesi günü ziyaretçilerini ağırlamaya başlayacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Yeni Haftada 4 İlçe 37 Farklı Noktada Sıcak Asfalt Mesaisi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, asfalt programı kapsamında 20 – 26 Temmuz tarihleri arasında 4 farklı ilçe 10 farklı mahallede toplam 37 farklı cadde ve sokakta sıcak asfalt serimi gerçekleştirerek yerleşim yerlerinin ulaşım konforunu katbekat iyileştirecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den “Şehrimi Seviyorum, Doğayı Koruyorum” Etkinliğiyle Güçlü Mesaj

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Şairler Tepesi mevkiinde gerçekleştirdiği gönüllü çevre etkinliğinde vatandaşlar ve belediye ekipleri el ele vererek doğal alanları temizledi, çevrenin korunması konusunda toplumsal farkındalık mesajı verdi.

Yasin Abdioğlu, Kahramanmaraş İstiklalspor’da

Kahramanmaraş İstiklalspor, yeni sezon kadro yapılanması kapsamında golcü transferini tamamladı. Kırmızı-beyazlı ekip, geçtiğimiz sezon Muğlaspor formasıyla şampiyonluk yaşayan ve 17 gole imza atan başarılı forvet Yasin Abdioğlu ile resmi sözleşme imzaladı.

Onikişubat Belediyesi’nden Yaz Kur’an Kurslarına ‘Camiler Çiçek Açtı’ ile anlamlı destek

Onikişubat Belediyesi, ‘Camiler Çiçek Açtı’ sloganıyla hayata geçirdiği sosyal ve manevi destek projesi kapsamında Yaz Kur’an Kurslarında eğitim gören çocuklarla buluşmaya devam ediyor. İlçe genelindeki camileri tek tek ziyaret eden belediye ekipleri, çocuklara çeşitli ikramlar ve hediyeler ulaştırırken, camilerin yaz döneminde çocuk sesleriyle şenlenmesine de katkı sağlıyor.

TÜM HABERLER