Kahramanmaraş Büyükşehir Personeline Kızılay İş Birliğiyle İlk Yardım Eğitimi
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, personelini acil durumlara karşı daha bilinçli ve donanımlı hale getirmek amacıyla Kızılay iş birliğiyle kapsamlı bir ilk yardım eğitimi düzenledi.
Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen eğitime, belediyenin farklı birimlerinden çok sayıda çalışan katıldı. Eğitimde, temel ilk yardım bilgileri yanı sıra solunum yolu tıkanıklıkları, kalp krizi, bayılma, kırıklar ve kanamalar gibi acil müdahale gerektiren durumlara ilişkin pratik bilgiler verildi.
Eğitim sırasında ilk yardımın kazalar veya acil durumlarda hayat kurtarıcı rolüne vurgu yapıldı ve doğru müdahalelerin nasıl yapılması gerektiği detaylı şekilde anlatıldı. Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, bu tür eğitimlerin personelin hem kendi güvenliğini hem de çevresindekilerin güvenliğini sağlama açısından büyük önem taşıdığını belirtti ve hizmet içi eğitimlerin devam edeceğini ifade etti.
İlginizi Çekebilir
Onikişubat Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım seferberliğini sürdürüyor
Onikişubat Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de ulaşım ve üstyapı altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Kahramanmaraş'taki Okul Saldırganının Anne Babası Hakim Karşısına Çıkacak
Kahramanmaraş'ta Ayser Çalık Ortaokulu'nda 9 öğrenci ve 1 öğretmenin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edilirken, sanıklar hakkında yargılama süreci resmen başladı.
Kahramanmaraş'ta Karamaraş Caddesi Yenileniyor! KASKİ'den Geleceğe Yatırım
KASKİ, Kahramanmaraş Bağlarbaşı Mahallesi Karamaraş Caddesi'nde altyapıyı yeniliyor. Modern ve dayanıklı altyapı için çalışmalar sürüyor.
Kahramanmaraş'ta Maganda Kurşunu Davasında Karar! Sanık Tahliye Edildi, Aile Tepkili
Kahramanmaraş Ekinözü'nde maganda kurşunuyla ölen Durdu Tatar davasında sanığa 3 yıl 10 ay hapis verildi. Mahkeme tahliye kararı aldı.
4 Kişi Geldi, Kanlı Saldırı Gerçekleşti! Kahramanmaraş'ta Şok Olay
Kahramanmaraş'ta evine gelen 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan 27 yaşındaki genç ağır yaralandı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
Milletvekili Karakoç'tan NATO Zirvesi Mesajı: "Türkiye İçin Yeni Stratejik Dönem Başladı"
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç, NATO Ankara Zirvesi'nin Türkiye'nin savunma sanayii, CAATSA yaptırımları, F-35 programı ve stratejik özerklik hedefleri açısından yeni fırsatlar sunduğunu belirterek, sürecin dikkatle değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.