Kahramanmaraş Büyükşehir, Hizmet Kalitesini Artıracak Eğitimlerini Sürdürüyor
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, personellere yönelik Protokol Kuralları eğitimi düzenledi. Seminere konuşmacı olarak katılan öğretim görevlisi Gizem Er, protokol uyum kuralları konularında davranış, selamlaşma, resmi ortamlarda doğru temsil gibi konularda bilgilendirmelerde bulundu.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara daha kaliteli ve etkin hizmet sunma hedefi doğrultusunda personel gelişimine yönelik eğitim faaliyetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda, Türkiye Belediyeler Birliği ve Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde personellere yönelik “Protokol Kuralları” konulu eğitim programı düzenlendi.
Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda düzenlenen programa, Başkent Üniversitesi Öğretim Görevlisi Gizem Er konuşmacı olarak katıldı. İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığınca koordine edilen eğitimde, belediye personelinin resmi ortamlarda kurumsal kimliği doğru şekilde temsil etmesi, hitap kuralları, karşılama, telefon görüşmeleri gibi pek çok konuda kapsamlı bilgiler aktarıldı.
Personellerin yoğun ilgi gösterdiği eğitim programında iş hayatında etkili olabilecek pratik bilgiler sunulurken, doğru temsilin kurum kültürüne olan katkısına da dikkat çekildi. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada farklı alanlarda eğitim programlarının devam edeceği belirtildi.
İlginizi Çekebilir
Anadolu’nun En Büyük Kitap Fuarı İkinci Gününde Doldu Taştı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen 11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı, ikinci gününde de yoğun ilgi gördü. Hafta sonunu fırsat bilen her yaştan kitapsever, KAFUM’a akın ederek binlerce kitap arasından seçim yaptı, sevdikleri yazarlarla buluştu ve edebiyat dolu bir gün geçirdi.
Kitap Fuarında "Şiirin Beyaz Kartalı" Bahaettin Karakoç Dualarla ve Şiirlerle Anıldı!
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği 11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı’nın ikinci günü, “Şiirin Beyaz Kartalı” Bahaettin Karakoç anısına gerçekleştirilen programla sona erdi. Usta şairin şiirlerinin seslendirildiği etkinlikte, edebî mirası ve öncülük ettiği Dolunay Dergisi’nin Türk edebiyatındaki yeri ele alındı.
Altay Cem Meriç, Kitap Fuarı’nda İslami İlimleri Anlattı
11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı’nda araştırmacı-yazar Altay Cem Meriç, kitapseverlerle buluştu. KAFUM’da yoğun ilgi gören söyleşide İslam düşüncesinin tarihsel gelişimi ve çağdaş dünyadaki yansımaları ele alındı.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Ekim’de Dermankartlı Ailelere 36 Milyon TL Destek
Başkan Fırat Görgel öncülüğünde sosyal desteklerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Ekim ayında Dermankartlı 14 bin 529 aileye 36 Milyon 49 Bin TL nakdi destek sağladı.
Kitap Fuarı’nda İsmail Kara’dan Düşünce Dünyasına Yolculuk
Türkiye’nin ilk ve tek UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’ta düzenlenen 11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı’nda Prof. Dr. İsmail Kara okurlarla buluştu. Kara, bilgi birikimi ve etkileyici anlatımıyla edebiyatseverlere seslenirken katılımcıların sorularını da yanıtladı.
Sıtkı Aslanhan; “Toplumsal İyi Oluşun Temelinde Sağlıklı Aile Yapısı Vardır”
11. Uluslararası Kahramanmaraş Kitap Fuarı’nın ikinci gününde düzenlenen söyleşide okurlarla bir araya gelen eğitimci yazar Sıtkı Aslanhan, “Toplumsal huzurun ve iyi oluşun temelinde de sağlıklı iletişim ve güçlü aile bağları bulunuyor. Ailede başlayan sevgi ve saygı, zamanla topluma yayılıyor” dedi.