Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nden Bayrama Hazırlık
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehri Ramazan Bayramı'na hazırlamak amacıyla cadde, meydan, bulvar, geçici konaklama merkezleri ve mezarlıklar başta olmak üzere ortak kullanım alanlarında yoğun bir temizlik çalışması yürütüyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı'na hazırlık kapsamında şehrin genel temizliği için yoğun bir çaba harcıyor. Kent estetiğini korumak amacıyla kesintisiz bir şekilde devam eden çalışmalarıyla dikkat çeken belediye, çevre temizliği ve kent düzenini sağlama konusundaki çabalarını sürdürüyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı'nın koordinasyonunda, çok sayıda araç ve personel bayram öncesinde kent genelinde temizlik çalışmalarını titizlikle yürütüyor.
Bu kapsamda, cadde, meydan, bulvar, geçici konaklama merkezleri ve mezarlıklar gibi ortak kullanım alanlarında özellikle evsel ve ambalaj atıklarının çevreye rastgele atılmasını önlemek için etkin bir şekilde çalışılıyor. Belediye yetkilileri, vatandaşların daha hijyenik bir ortamda bayramlarını geçirebilmeleri için ekiplerin bayram boyunca sahada olacağını ve çevre kirliliği ile mücadele için çalışmaların aralıksız sürdürüleceğini belirtiyor.
İlginizi Çekebilir
Yeşil Vatan İçin Kritik Zirve: Kahramanmaraş’ta Yangın Tedbirleri En Üst Seviyeye Çıkıyor
Kahramanmaraş'ta artan sıcaklıklar nedeniyle orman yangınlarına karşı yeni önlemler devreye alınacak. Riskli bölgelere girişler sınırlandırılabilecek, denetimler ise sıklaştırılacak.
KASKİ'den Su Kayıplarına Teknolojik Takip! Görünmeyen Arızalar Tek Tek Tespit Ediliyor
Kahramanmaraş'ta su kayıp ve kaçaklarını azaltmak için çalışmalarını sürdüren KASKİ, akustik dinleme teknolojisiyle yer altındaki görünmeyen sızıntıları tespit ederek içmesuyu kaynaklarının korunmasına katkı sağlıyor.
KASKİ’den Kritik Uyarı: Vefat Eden Abonelerin Su Kayıtları İptal Edilecek
KASKİ, vefat eden abonelere ait su aboneliklerinin devredilmesini istedi. 10 Temmuz'a kadar işlem yapılmazsa sayaçlar sökülecek.
Kahramanmaraş'ta Aile Faciası: Kayınpederinin Bıçakladığı Damat Yaşamını Yitirdi
Kahramanmaraş'ta kayınpederiyle tartışan 30 yaşındaki damat bıçaklanarak ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan genç yaşamını yitirdi.
Başkan Akpınar 92. Mahalle Toplantısında Kabasakal’ın Sorunlarını Dinledi
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, haftalık mahalle toplantıları kapsamında 92. buluşmasını Kabasakal Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda vatandaşların talep, öneri ve ihtiyaçları yerinde dinlendi.
SOGEM’in Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı Başlıyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sosyal Girişimcilik Merkezi (SOGEM), dernek, vakıf ve spor kulüplerine yönelik “Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı” eğitimi programı düzenliyor. Programa başvurular çevrimiçi yapılabiliyor.