© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 20 Milyon Liralık Ödemeyi Vadesinden Önce Ödeyecek

Pandemi sürecinde esnafa verilen desteklere bir yenisinin daha eklendiğini açıklayan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Tam kapanmanın yaşanacağı 17 günlük süre zarfında esnafımıza destek olabilmek ve rahat bir bayram geçirmelerini sağlamak için inşallah ödemeleri erkenden yapıyoruz. Haziran ayına kadar vadesi olan yaklaşık 20 Milyon TL ödememizi gerçekleştireceğiz. Bu günleri birlikte aşacağız. Esnafımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, tam kapanma sürecine yönelik yeni bir çalışmayı daha açıkladı. Başkan Güngör, birlik ve dayanışma kazanır ifadelerini kullandığı açıklamasında, “Biz Büyükşehir Belediyesi olarak alışverişlerimizi esnaflarımızdan yapmaya gayret gösterdik. Bununla birlikte finansal bir güven oluşturduk. Tam kapanmanın yaşanacağı 17 günlük süre zarfında esnafımıza destek olabilmek ve rahat bir bayram geçirmelerini sağlamak için inşallah ödemeleri erkenden yapıyoruz. Haziran ayına kadar vadesi olan yaklaşık 20 Milyon TL ödememizi gerçekleştireceğiz. Bu günleri birlikte aşacağız. Esnafımıza hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

 

Büyükşehir Pandemi Destekleri

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, pandemi döneminde hayata geçirdiği sosyal destek ve çalışmalarla örnek oldu. Tam kapanma sürecinde 30 bin ihtiyaç sahibine pos cihazı olan tüm işyerlerinde geçerli, 250 TL bakiyeli alışveriş kartı dağıtıldı. Ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, yine tam kapanma sürecinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara ücretsiz ekmek verileceğini açıklamıştı. Esnafa yönelik yeni bir adım daha atan Başkan Güngör, bayram öncesi tam kapanmada esnafa destek olma amacıyla 20 Milyon TL’lik ödemenin vadesinde önce yapılacağını duyurdu.

İlginizi Çekebilir

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.

TÜM HABERLER