© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş Büyükşehir, Altyapısı Tamamlanan Pazarcık Atatürk Caddesi’ni Asfaltlıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Pazarcık Atatürk Caddesi’nde tamamlanan altyapı imalatlarının ardından asfalt serimine başladı. Gerçekleştirilen çalışmalarla arterde ulaşım konforu üst seviyeye çıkarılıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha güvenli ve konforlu ulaşım imkanına kavuşması için yol bakım ve yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

KASKİ Genel Müdürlüğü tarafından şehir genelinde yürütülen altyapı çalışmaları sonrası bozulan yol yüzeylerini özenle yenilemeye devam eden ekiplerin çalışma gerçekleştirdiği lokasyonlardan biri de Pazarcık Cengiz Topel Mahallesi’nde bulunan Atatürk Caddesi oldu.

Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığınca, arterde tamamlanan altyapı imalatlarının ardından asfalt serimi gerçekleştiriliyor.

Altyapı çalışmaları esnasında arterde deforme olan yaklaşık 1 kilometrelik kısım sıcak asfaltla kaplanıyor. Çalışmalar tamamlandığında hem araç sürücüleri hem de yayalar daha güvenli ve konforlu bir ulaşım imkanına sahip olacak.

İlginizi Çekebilir

Başkan Akpınar 92. Mahalle Toplantısında Kabasakal’ın Sorunlarını Dinledi

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, haftalık mahalle toplantıları kapsamında 92. buluşmasını Kabasakal Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda vatandaşların talep, öneri ve ihtiyaçları yerinde dinlendi.

SOGEM’in Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı Başlıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sosyal Girişimcilik Merkezi (SOGEM), dernek, vakıf ve spor kulüplerine yönelik “Proje Geliştirme ve Mentörlük Programı” eğitimi programı düzenliyor. Programa başvurular çevrimiçi yapılabiliyor. 

Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan’da Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Kazanım Tesisi Kuruyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Elbistan’a Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Dönüşüm Tesisi kazandırılıyor. Yaklaşık 100 Milyonluk yatırımın yüzde 90’ı hibe olacak.

Başkan Görgel: “Kahramanmaraş Mutfağı Nesilden Nesile Aktarılan Eşsiz Bir Miras”

Türk Mutfağı Haftası etkinliğinde konuşan Başkan Fırat Görgel, “Kahramanmaraş, toprağında bereketi, mutfağında kültürü, sofrasında kardeşliği yaşatan kadim bir şehir. Kahramanmaraş'ı gastronomi turizminde de daha güçlü bir noktaya taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizin tarihi izlerini taşıyan, tamamen şehrimizin ürünlerinden oluşan 600’ü aşkın reçetenin olduğu yemek kitabı hazırlıyoruz” dedi.

Kahramanmaraş’ta 8 Günlük Acı Bekleyiş Sona Erdi! Nehirde Kaybolan Vatandaşın Cansız Bedeni Bulundu

Kahramanmaraş Onikişubat'ta balık tutarken Ceyhan Nehri'ne düşen 62 yaşındaki S.A.'nın 8 gün süren arama sonrası cansız bedenine ulaşıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan Pınarbaşı Caddesi’nde Kesintisiz Asfalt Mesaisi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın en önemli ulaşım arterlerinden Pınarbaşı Caddesi’nde asfalt serimini kesintisiz sürdürüyor.

TÜM HABERLER