© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kahramanmaraş Andırın Millet Konağı Tamamlanmak Üzere

Büyükşehir Belediyesi tarafından Andırın’da başlatılan Millet Konağı projesinde sona gelindi. Kadınlar, çocuklar ve gençlere yönelik sosyal ve kültürel etkinlikleri de barındıracak tesisin kısa süre içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Andırın’da başlatılan Millet Konağı projesinde çalışmalar aralıksız devam ediyor. İlçenin Tufan Paşa Mahallesi Alınoluk Caddesi üzerinde sürdürülen ve yaklaşık 2 bin metrekare kapalı alana sahip olacak tesisin kat ve çatı imalatları tamamlandı. Çalışmalarla ilgili olarak Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “İç düzenlemelerinin yanı sıra dış cephe kaplama işlemleri de devam ediyor. İçerisinde kadınlar, çocuklar ve gençlere yönelik çeşitli sosyal ve kültürel faaliyetlerin de gerçekleştirileceği Millet Konağı’nı kısa süre içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

 

İlçeye Renk Katacak

Mimarisiyle beğeni toplayacak tesis içerisinde çok amaçlı salonlar, kütüphane, yemekhane, konferans ve etüt salonları yer alacak. İlçe genelindeki çocuklar, gençler ve kadınlara yönelik kurslar ve eğitimlerin gerçekleştirilmesinin hedeflendiği Millet Konağı içerisinde taziye salonu da bulunacak.

İlginizi Çekebilir

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.

TÜM HABERLER