Kahramanmaraş Andırın İlçesinde İki Yol Çalışması Daha Tamamlandı
GÜNDEMKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Andırın Kerimler Obası Grup Yolu ile Başdoğan – Çınar Obası arasında ulaşım sağlayan arteri yeniledi. Çalışmalar kapsamında 13 bin 500 metrekare parke kullanıldı.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, tüm ilçelerde çalışmalarına devam ediyor. Mahalle yollarından grup yollarına, altyapıdan meydan ve çevre düzenlemelerine kadar birçok alanda yapılan çalışmalar vatandaşların beğenisini kazanıyor. Bu kapsamda Fen İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesindeki ekipler Andırın’daki önemli çalışmaları tamamladı. Beşbucak Mahallesi Kerimler Obası Grup Yolu yenilendi. Bölgede 9 bin metrekare parke çalışması gerçekleştirildi. Ardından ekipler Başdoğan Mahallesi ile Çınar Obası arasında ulaşım sağlayan yolu da yeniledi. Burada da 4 bin 500 metrekare parke kullanıldı.
13 Bin 500 Metrekare Parke
Andırın ilçesinde tamamlanan çalışmalar ile ilgili olarak Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak tüm ilçelerimizde çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Tam kapanma sürecinde de çalışmalarımızı daha da artırdık. Bu kapsamda Andırın ilçemizde vatandaşlarımızın yoğun kullandığı Kerimler Obası Grup Yolu ile Başdoğan – Çınar Obası arasında ulaşımı sağlayan arteri tamamen yeniledik. Çalışmalarımız kapsamında 13 bin 500 metrekare parke kullanıldı. Andırın ve tüm ilçelerimizde çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Hemşehrilerimize hayırlı olsun” denildi.
İlginizi Çekebilir
Şehitkamil’de 3 Mahalleye Yeni Sosyal Tesis Müjdesi
Şehitkamil Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında vatandaşların sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılayacak yatırımları hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Atalar, Battal ve Işıklı mahallelerinde yapımına başlanan sosyal tesislerde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.
Dülük Antik Taş Ocağı'nda Muhteşem Defile! Tarih ve Moda Buluştu
Şehitkamil Belediyesi ile Gaziantep Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen 3. Moda ve Tasarım Haftası kapsamında gerçekleştirilen Cosplay ve Sürrealizm Defilesi, Dülük Antik Taş Ocağı’nın eşsiz atmosferinde büyük ilgi gördü. Tarihi dokunun sanatla buluştuğu etkinlikte, genç tasarımcıların özgün çalışmaları izleyenlerden tam not aldı.
AKEDAŞ’ta Bayram Coşkusu: Çalışanlar ve Yöneticiler Bayramlaştı
Kurban Bayramı dolayısıyla AKEDAŞ tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı, kurum çalışanlarını ve yöneticilerini bir araya getirdi. AKEDAŞ yerleşkesinde gerçekleştirilen programda, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu hep birlikte yaşandı.
Şehitkamil Belediyesi Haziran Meclisi’nde Gündem Yoğundu
Şehitkamil Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı’nın 1. birleşimi Başkan Vekili Hakan Aslansoy başkanlığında gerçekleşti. Gündemdeki 8 maddenin oybirliği ile komisyonlara sevk edildiği toplantıda gündem dışı 3 madde de gündeme alındı.
Şehitkamil’den Gençlere Tarih Yolculuğu: Ankara Gezisi Gerçekleşti
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın, kendisini makamında ziyaret eden Süleyman Şah Anadolu Lisesi öğrencilerine verdiği Ankara gezisi sözü yerine getirildi. Başkent’i görme fırsatı bulan öğrenciler, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna tanıklık eden tarihi mekanları ziyaret ederek unutulmaz bir deneyim yaşadı.
Şehitkamil’de Bayram Boyunca Yoğun Temizlik Mesaisi
Şehitkamil Belediyesi ekipleri tarafından Kurban Bayramı süresince ilçenin dört bir yanında yoğun bir temizlik mesaisi yürütüldü. Bayram öncesinde kurban satış ve kesim alanlarında başlayan çalışmalar, vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda bayram geçirebilmesi adına gece gündüz devam etti.